Новинка 2013: Biolage ExquisiteOil - серія засобів для відновлення і живлення волосся від Matrix (Матрікс)


Прогресивна косметична компанія Matrix (Матрикс), що випускає професійні високоякісні засоби для волосся, презентувала в 2013 році нову гаму унікальних засобів Biolage ExquisiteOil.

Косметичні засоби лінії Biolage ExquisiteOil дбайливо відновлюють волосся, глибоко живлять їх, надають вишукане сяйво, а також захищають волосся.

засоби серії засновані на унікальній формулі з масла дерева Морінга – чудо-дерева, яке називають «ніколи не вмираючим». Корисні властивості найціннішого масла дерева Морінга відомі у всьому світі вже не одне тисячоліття. Це масло збагачене антиоксидантами, воно чудово захищає волосся від негативного впливу вільних радикалів, а також зберігає і відновлює природне здоров'я волосся.

Фахівці Matrix в результаті унікальних наукових розробок змогли зменшити частинки формули унікального масла дерева Морінга, що дозволило діючих речовин масла глибоко проникати в кутикулу волоса, забезпечуючи його відновлення, живлення і захист без обважнення.

Нова гамма 2013 Biolage ExquisiteOil від Matrix представлена ​​годує маслом для волосся ExquisiteOil Replenishing Treatment – це універсальне відновлює масло, яке глибоко живить волосся без обважнення, а також миттєво робить їх блискучими, м'якими і сяючими.

Продукти з серії Biolage ExquisiteOil

Унікальне масло ExquisiteOil чудово підходить для всіх типів волосся: воно розгладжує, глибоко живить, надає м'якість сухим волоссям; робить завитки пружними і надає досконалу форму кучерявим неслухняним волоссю; дарує шовковистість і тривалий блиск пофарбованим волоссям; а ось тонке волосся набувають форму без обважнення і усувається статика.

Масло ExquisiteOil Replenishing Treatment можна поєднувати з будь-якими засобами Biolage для додання волоссю додаткового блиску, слухняності і м'якості.

До того ж вишукане живить масло ExquisiteOil отримало Знак «Гарантія якості» від американського всесвітньо відомого жіночого журналу Good housekeeping. Це знак вже понад 100 років є однією з найбільш довіряємо премій на косметичному ринку серед клієнтів.

Також лінія Biolage ExquisiteOil представлена ​​живильним шампунем Micro-Oil Shampoo, який ніжно очищає, відновлює, живить волосся, запобігає пухнастість, надає волоссю шовковистість. Ніжна гелева текстура шампуню не містить паробенов. Після використання шампуню волосся знайдуть здоров'я і наповняться сяйвом.

Для отримання оптимального результату шампунь рекомендується використовувати в комплексі з живильним маслом ExquisiteOil і відновлювальної маскою ExquisiteOil Ritual Masque.

Маска ExquisiteOil глибоко живить і відновлює навіть пористі, густе волосся, робить їх слухняними, полегшує розчісування. Не містить паробенов і силіконів. Маска ExquisiteOil має густу кремову текстуру і розкішний аромат. В результаті використання маски волосся стає м'яким на дотик і знаходять глянсовий блиск.

Також в гаму Biolage ExquisiteOil увійшло професійне живить масло для волосся Deep Replenishing Treatment, яке було спеціально створено для послуги «ГАРЯЧЕ МАСЛО» в салоні. Засіб засноване на високої концентрації діючих речовин, які глибоко відновлюють, живлять і захищають пористі, пошкоджене волосся, надають моментальний блиск і природну м'якість без обважнення.

В нову колекцію від Matrix увійшло ще одне ексклюзивне масло ExquisiteOil Strengthening Treatment, яке створено для глибокого зміцнення ламких волосся і відновлення природної сили і обсягу тонкого волосся. Це масло чудово відновлює зсередини структуру волосся, запобігаючи його ламкість і посилюючи стійкість, надає волоссю вишуканий блиск.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua