Аромати унісекс


Стиль " унісекс " вже всім відомий. Прихильників цього стилю дізнатися легко по зовнішньому вигляду, це і вид зачіски, макіяжу, одягу та парфумів. Основна риса всіх речей стилю унісекс - абсолютна відсутність статевих ознак, в стилі немає деталей, які вказують на стать людини.

Парфуми унісекс виділяються своєю ненав'язливість і легкістю. У своїй більшості це озонові або цитрусові, рідше морські, зелені аромати. Також запах унісекс різниться тим, що Ви разом з Вашою другою половинкою можете придбати парфуми і використовувати один і той же аромат, тим самим, Ви купуєте додаткову деталь, що об'єднує Вас. Мінусом парфумів унісекс є менша індивідуальність порівняно з традиційними чоловічими і жіночими ароматами - так як щоб такий парфум могли використовувати чоловіки, в цей аромат не додається все різноманіття ноток жіночої парфумерії, але також і немає класичних ноток чоловічий парфумерії для того , щоб аромат цих парфумів могли застосовувати успішно жінки. Власне з цього парфуми в стилі унісекс надзвичайно між собою схожі. Другий мінус – це надмірна легкість і свіжість парфумерії, тому парфуми цього стилю не використовують в якості вечірніх або зимових.

Але в чому ж головна різниця аромату унісекс від жіночих і чоловічих ароматів?

Головними нотами жіночих парфумів часто є квіткові аромати, а чоловічих - деревні. А особливість аромату унісекс полягає в тому, що в них немає головної теми, зміщені гендерні акценти, тому зрозуміти неможливо для будь половини такий аромат - для жіночої або чоловічої. Така безстатевість забирає у аромату характер, але поряд з цим надає особливу чарівність, загадку - власне це і подобається багатьом в парфумах унісекс.

Стрижневим споживачем такої парфумерії є молодь - дівчата і юнаки в тому віці, коли їх тип життя статтю не залежить або, як мінімум, дуже подібний до. З іншого боку, парфуми унісекс попитом користуються у представників богеми, оскільки дозволяє їм виділятися серед інших.

Основоположником стилю " унісекс " в парфумерії став Calvin Klein, який випустив новий одяг для граціозних тінейджерів обох статей. У 1994 році Calvin Klein також першим створив і парфум унісекс - CK One. Це свіжий, легкий, неагресивний аромат, що підходить як для раннього робочого дня, так і для дискотеки ночами. Основою парфуму стала лимонна складова, яка була доповнена ненав'язливо легкими нюансами папайї, ананаса, бергамоту і жасмину.

Потім в 1995 році Gianfranco Ferre, італійський дизайнер, створив парфуми Gieffeffe, в основу якого також увійшли цитрусові нотки, але до лимонів були ще приєднані солодкуваті апельсини, в результаті чого повний букет вийшов швидше квітковим. До інших популярних ароматів унісекс можна віднести: Dalimix від Salvador Dali, секретом якого була аромат з кавунових кірок, Green Tea і Black від Bvlgari – чайні аромати, а також Acqua di Gio від Giorgio Armani, який нагадує легкий подув бризу морського. Виразних статевих відмінностей не мають і творіння італійської компанії Benetton під найменуванням Hot і Cold. сам Calvin Klein навіть спробував повторити особистий успіх в 1996 році, створивши CK Be, зробивши на цей раз ставку на деревно-східні нотки магнолії, горіхів тонка і сандалового дерева.

Окремо необхідно сказати про бренд Comme des Garсons. Це єдиний парфумерний бренд, який спеціалізується на парфумах унісекс. Компанія була створена Рей Кавакубо, уродженкою Токіо, в 1973 році. Аромати від Рей Кавакубо ультрасучасні. У них немає ні натяку на амбру, сандал або троянди. Парфуми пахнуть чорнилом, свежеотточенним олівцем або фотографічним розчинником. І будять в свідомості людини третього тисячоліття не менше теплих емоцій, ніж в його предків пробуджували різноманітні природні дари.

Також не потрібно і забувати те, що на шкірі по-різному розкривається кожен аромат. Внаслідок цього не дивно, якщо аромати унісекс будуть на вашій шкірі володіти певними ознаками жіночого або чоловічого парфуму.

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua