Пориньте в море квітів з чарівним ароматом Daisy Eau So Fresh від Marc Jacobs (Марк Джейкобс)


Жовті, рожеві і білі маргаритки, немов метелики, пурхають над зеленим лугом, на якийсь час застигли, розправивши свої тоненькі крильця. Дивлячись на них здалеку дуже важко вгадати, хто це – метелики або квіточки. Таку ефірну ілюзорність, разом з окриляючим, легким настроєм літа, модний парфумерний бренд Marc Jacobs (Марк Джейкобс) втілив в абсолютно новій версії прославленої «маргаритки» – чарівному сонячному ароматі Daisy Eau So Fresh, який пахне оптимізмом, радістю і щастям!

Живий, химерний, чарівний аромат Daisy Eau So Fresh – це смілива версія оригінальний парфум Daisy. Він перенесе Вас в щасливий, пронизаний сонячними променями світ, в якому все наповнене духом молодості, життєрадісною свіжості і чарівним почуттям простоти.

Елегантний, яскравий, переповнений чарівністю аромат Daisy Eau So Fresh оживляє почуття, дарує відчуття задоволеності і щастя. Разом з цим ароматом від Marc Jacobs Ви поринете в море маргаріткового поля.

Daisy Eau So Fresh – це відображення суті жінки очима самого Марка Джейкобса. Вона спонукає нас бути елегантними, сміливими, неперевершеними і милими, прогулятися босоніж по м'якій травичці і отримувати насолоду від кожної миті життя!

Daisy Eau So Fresh – квітково-фруктовий аромат, що випромінює тепло і пекучу енергію сонця. Ця непередбачувана, грайлива, з химерним настроєм ароматна композиція пахне ароматом свіжої малини, вельми чуттєвої дикої троянди і зігрітій сонячними променями сливи. Витончений, але разом з тим невимушений аромат Daisy Eau So Fresh захоплює винтажной жіночністю і особливим дизайном від Marc Jacobs.

Творцем цієї чудової композиції став видатний парфумер сучасності іспанського походження Alberto Morillas (Альберто Морільяс).

Флакон Daisy Eau So Fresh є інтерпретацією оригінального дизайну Daisy. Однак флакончик новинки виконаний з утяжеленного скла, він вище і тонше. Пляшка Daisy Eau So Fresh – це ідеальна презентація привабливого рожевого аромату.

Флакончик увінчує надзвичайно грайлива кришечка, що викликає химерну енергію і чарівна нові вершини. На цей раз золота кришечка збільшена і прикрашена шістьма чудовими м'якими на дотик маргаритками – вона подібна неоновому жовтому кульці, сховавшись серед маргариток.

Дизайн для флакона Daisy Eau So Fresh розробляв Марк Джейкобс у співпраці з COTY, надихнувшись флаконом оригінального Daisy, створеного шведським дизайнером Wilhelm Liden (Вільгельмом Ліден).

Рекламна кампанію для аромату Daisy Eau So Fresh була відзнята в Південній Іспанії. Обличчям аромату стала американська модель Hannah Holman (Ханна Холман), яка для реклами знялася верхи на коні на чудовому квітковому полі. Блакитна небесна гладь і яскраве сонце породжують відчуття свободи і щастя. Біла конячка на білому полі чудово передає вигадливий і бризкає веселощами і радістю характер аромату Daisy Eau So Fresh.

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua