Pure Custo Barselona - чиста і оголена душа від Custo Barselona (Кусто Барселона)


Аромат Pure Custo Barcelona – це ретроспектива в минуле. При створенні цього парфуму Кусто Далмау, засновник Custo Barselona (Кусто Барселона), згадував, чого ж він хотів домогтися, коли запускав новий бренд: творчої свободи і свіжості для створення чогось абсолютно нового, іншого, для створення чогось, чого раніше ніколи не існувало. Адже свіжість і свобода – це найважливіші постулати бренду Custo Barcelona, ​​які підкреслюють оригінальність і повну новизну проекту.

Pure перекладається з англійської «чистий». Аромат Pure – це есенція стилю і смаку. До того ж так недавно була названа колекція одягу від будинку Custo Barcelona.

Нові аромати Pure представлені в двох виданнях - Pure Man і Pure Woman. Вони стали відкриттям для самого бренду. Зухвалі і вельми оригінальні, вони суперечать традиціям парфумерії для того, щоб домогтися нового образу, абсолютно нового аромату з абсолютно новими поєднаннями ноток.

Pure Man від Custo Barcelona – аромат, повний таємниці, контрастів і характеру. Він немов павич, дивує своєю оригінальністю.

Ароматна композиція Pure Man відкривається цитрусовим пахощами бергамота, мандарина і лимона, які чудово контрастують з неролі – незвичайним ароматом ефірного масла квітів апельсина. А таємничості і мужності початковим нотах надає акорд бурштину та кедра.

Ароматне серце Pure Man звучить екзотичними нотами з квітковим присмаком коріандру, гедіон і кардамону.

Ароматний шлейф Pure Man являє собою есенцію чуттєвості і елегантності, завдяки чудовому східному аромату бобів Тонкі і ладану, дикої природи мускусу і силі пачулі.

Pure Woman від Custo Barcelona – яскравий, зухвалий і спокусливий аромат, основне завдання якого подібна до пір'ям павича – спокушати.

Жіночий аромат Pure відкривається свіжими і вільними ароматними нотами, які немов мода від Custo Barcelona, існувала на самому початку історії бренду. Коктейль з середземноморського бергамота і лимона змішується з екзотичним м'яким ароматом імбиру. Жіночність аромату підкреслюють зелені акорди шавлії, які наповнюють його аурою свіжості.

Серце аромату Pure Woman відображає його індивідуальність: фіалки, квітковий букет, екзотичні ноти фруктів, рожевого перцю і гедіон – це виведений жасминовий аромат, який має цитрусовий присмак.

Базова нота Pure Woman є жіночність і чуттєвість аромату, укладену в нотах деревини з присмаком солодкої ванілі і мускусу.

Звичайно ж, Кусто Далмау просто не міг дозволити, щоб аромати Pure залишилися без належного шати. Флакони ароматів покриває неопренова одяг, блакитна з принтами – чоловічий аромат, рожева з прінатамі – жіночий. Одяг для флаконів закривається на блискавку, мимохідь цим на костюм серфера, який бореться з водною стихією. Вбрання для ароматів Pure повністю створена в дусі Кусто – яскраві принти і оригінальний матеріал.

Флакони ароматів Pure Man і Pure Woman однакові – виконані в матовому білястого склі і увінчані хромованим ковпачком, який розширюється до верху і прикрашений Метакрилат. Для Нього – глибокий синій і для Неї – рожева фуксія. Цілком і повністю в дусі торгового бренду Custo Barcelona – чисті кольори і особливі матеріали.

Зовнішня упаковка ароматів має вертикальну прямокутну форму і виключно підкреслює графічний малюнок одягу для флаконів. з джунглями синіх, зелених і чорних листя в чоловічій версії аромату Pure і психоделічні рожеві і срібні зображення з заокругленим орнаментом – в жіночій. І в тому і в іншому випадку є сріблясті нотки.

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua