Bang Bang - вишуканий і чарівно стильний аромат від Marc Jacobs (Марк Джейкобс)


У сучасному світі високо цінується здатність домагатися своїх цілей, ставити все нові і нові завдання і намагатися виконати їх. На сьогоднішній день чоловік повинен не тільки побудувати затишний і надійний будинок, посадити дерево, і, звичайно ж, виховати сина – вимоги стали набагато складніше. Сучасний представник прекрасної статі зобов'язаний досягти високого рівня у своїй професійній діяльності. Але крім того, необхідно встигати ще й стежити за своєю зовнішністю. А де ж взяти так багато енергії для здійснення всього задуманого? Відповідь дуже проста – стати володарем аромату Bang Bang від Marc Jacobs (Марк Джейкобс), оскільки він є квінтесенцією сучасної інтерпретації мужності.

Динамічний парфум Bang Bang порадував парфумерних гурманів в 2011 році і викликав справжній фурор в світі ароматної моди! Bang Bang – оригінальна інтерпретація відомого аромату Bang (2010 року).

Провокаційний і яскравий аромат Bang Bang – це приваблива поєднання харизми і вишуканості. Аромат відрізняється витонченістю і бунтарством, силою і чуттєвістю. Володар аромату Marc Jacobs Bang Bang набуває глибоку і зухвалу індивідуальність.

Творцем аромату став парфумер Yann Vasnier (Ян ВАСН). Він прагнув створити більш живу і життєрадісну версію аромату Bang. В результаті вийшов енергійний і бадьорий утрені-денний аромат, який походить як до спортивного, так і до офісного стилю одягу.

Елегантна і свіжа, впізнавана і динамічна ароматна композиція Bang Bang відкривається освіжаючим верхнім акордом цитрусових нот карибського лимона, доповненого легкої пряністю вишуканого кардамону і прохолодного фенхеля.

Мужній ароматне серце впевнено звучить деревними мотивами сандалового дерева, кажучи про надійність і силі володаря парфуму Bang Bang.

Завершують ароматний букет багаті відтінки кашемірового терпкого мускусу, які залишають на шкірі тепле і насичене звучання, надаючи всій ароматної композиції глибину і м'якість.

В цілому парфум Bang Bang від Marc Jacobs яскравий і рішучий, а сучасна парфумерія для чоловіків не може надати йому гідного суперника, оскільки це аромат чоловіки, для якого не існує надмірно складних і непереборних перешкод. Чоловік Bang Bang має конкретну мету і спокійно і впевнено йде до неї, знаючи про те, що зможе впоратися з будь-якими труднощами.

Чоловік Bang Bang є противником надто стриманих, помірних ароматів, які не дають можливість виплеснути назовні свою енергію. Він радісно зустрічає бурю і шторм, тому що не боїться стихії. Адже він сам є бурхливим виром, здатним змести всі перешкоди на своєму шляху. Однак він разом з тим може бути умиротвореним і спокійним, немов водна стихія. У його надійних і ніжних обіймах кожна дівчина відчує себе захищеною.

На думку творців характер аромату Bang Bang досить точно виражає флакон, який підкреслює енергетику і мужність аромату. Флакон привертає увагу і оригінальним яскраво-синім кольором, і своєю особливою формою, що нагадує про енергійність аромату. Колір флакона і свіжість самого аромату Bang Bang підкреслюють блискуча металева пластинка і яскраво-синій ковпачок. Дизайн флакона був розроблений Harry Allen (Гаррі Алленом) спільно з самим Марком Джейкобс.

Помітна зовнішня упаковка Bang Bang перегукується за кольором з флакончиком, відтіняючи чорною рамкою яскраво-синій колір. Упаковку розробляли дизайнери Cotyprestige разом з Марком Джейкобс.

Аромат Bang Bang від Marc Jacobs представлений у флаконах об'ємом 30 мл, 50 мл і 100 мл в концентрації Eau de Toilette (Туалетна вода). Ароматна лінія Bang Bang також доповнена гелем для душу 200 мл і дезодорант-стиком 75 г.

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua