Invictus - ароматний дух перемоги від Paco Rabanne (Пако Рабанн)

Сучасними давньогрецькими героями є спортсмени. Вони на спортивному полі схожі на божества, що будять мрії і розбурхують уяву.

Так в 2013 році відомий будинок Paco Rabanne (Пако Рабанн) вдихнув у шанувальників своєї парфумерії дух перемоги — він випустив чоловічий аромат Invictus, що пробуджує бажання перемагати.
чоловік Invictus – це новий герой на новій території надзвичайно чуттєвої свіжості.

Назва Invictus гордо заявляє про мужність, силу і приналежності ароматної композиції до багатовікового роду переможців. Він непереможний, невразливий, йому ніщо і ніхто не в силі протистояти. У давнину атлети прирівнювалися до богів і сьогоднішні спортсмени спрямовуються до їх лаврів. Перед ними схиляються, однак ці божества стадіонів все одно залишаються справжніми сильними Чоловіками з плоті і крові!

Чоловік Invictus закінчив свій виступ. Він переміг, він найкращий, змагання закінчено, проте це відчуття дуже пісне, надто звично. Він чекає майбутнього вибуху почуттів, народженого приголомшуючою перемогою, крик натовпу, яка забирає його на плечах, терзає одяг, святкує його тріумф, що обіцяє, що далі буде цікавіше. Чоловік Invictus – істинний ідеал мужності, досконалий чоловік. Його мужність справжня і природна, він властива тваринна привабливість. Чоловіки мріють походити на нього, а жінки прагнуть перебувати поруч з ним. Крім фізичної привабливості, чоловік Invictus притягує представниць прекрасної статі своїм успіхом, оскільки перемога не тільки окрилює, а й діє як афродизіак. На противагу іншим синам Олімпу наш герой має почуття гумору. Його найсильнішою зброєю є його посмішка.

Для втілення в життя своєї ольфактівной мрії Paco Rabanne запросив легендарного «носа» сучасності Veronique Nyberg (Веронік Найберг), під керівництвом якого зібралися обрані парфумери: Anne Flipo (Анн Фліп), Olivier Polge (Олів'є Польж) і Dominique Ropion (Домінік Ропійон). Вони проводили дослідження і досліди близько двох з половиною років для того, щоб отримати неймовірний акорд екстазу.

Свіжа, чуттєва композиція аромату Invictus дуже сильно контрастує з традиційної чоловічої парфумерією. Жоден парфум не може зрівнятися з глибоким, текстурованим ароматом Invictus, який має насичену, дивовижною базою.

Для створення ноти чуттєвої свіжості аромату Invictus, класичну ольфактівную піраміду замінили лінійною структурою. Композиція Invictus є зіткнення слів, почуттів, сили і цінностей.

Відчуття енергійного, динамічного, окрилює, освіжаючого польоту в екстазі в ароматної композиції Invictus було досягнуто за рахунок об'єднання морського акорду, лаврового листа і цедри грейпфрута. Привабливості аромату додає з'єднання класичних мужніх ноток і тваринного магнетизму, який має деревно-амбровий акорд. Незгладимий ароматний слід залишають пачулі, амбергрі і гаяковое дерево.

Для створення унікального флакона будинок Paco Rabanne запросив еклектичного французького дизайнера C é dric Ragot (Седріка Раго). Він зробив флакон для аромату Invictus в формі кубка, оскільки саме така форма повністю відображає суть парфуму. Флакон-кубок — це мрія колекціонера, це трофей, який не тільки привабливий, але і практичний і вельми легкий у використанні. Флакон Invictus — це уособлення найкращих традицій якості та новаторства всієї французької парфумерії.

Для презентації інноваційного аромату Invictus був запрошений екстраординарний чоловік — австралійський тридцятирічний спортсмен Nick Youngquest (Нік Янгкест), який випромінює неповторну мужність. його мускулатура, палаючий погляд, багатообіцяюча усмішка, вражаючі натиск і відкритість, як не можна краще уособлюють суть аромату.

Рекламний ролик для аромату Invictus від Paco Rabanne був створений французьким режисером Alexandre Courtes (Олександр Курта). Рекламна кампанія Invictus — це героїчна сага і алегорія перемоги. Саундтрек до роліка від Kanye West цілком підкреслює сучасну природу і мужність чемпіона Invictus.

Неповторний чоловічий парфум Invictus представлений у флаконах об'ємом 50 мл і 100 мл у концентрації Eau de Toilette (Туалетна вода).

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua