Glam Vintage - гламурна косметична колекція від Artdeco (Артдеко)


Glam Vintage – нова косметична колекція від німецької торгової марки Artdeco (Артдеко), на створення якої надихнули легендарні двадцяті роки, часи розквіту мистецтва і культури, а також їх гламурних проявів .

Косметична колекція Glam Vintage — це втілення гри кольору і багатства колірних відтінків для створення незабутніх образів.

Гламурна колекція Glam Vintage від Artdeco, створена в стилі двадцятих років, представлена ​​п'ятьма унікальними косметичними засобами.

Glam Stars Lip Gloss — чудовий блиск для губ з ефектом мерехтіння. Блиск має пластичну текстуру, візуально збільшує губи і створює ефект мокрого блиску. Для додання гламурності губ до складу блиску були додані дрібні частинки блискіток з ефектом мерехтіння.

До того ж блиск Glam Stars Lip Gloss має відносно прозору текстуру, що дозволяє в поєднанні з губною помадою створювати цікаві і різні образи. Простоту використання забезпечує аплікатор «флок».

Також в нову колекцію від Artdeco увійшла туш для вій Glam Vintage Lash Designer, створена для ідеального моделювання вій. Ця туш додає погляду спокусливий акцент, підкреслюючи жіночність своєї власниці.

Розробники нової колекції Glam Vintage, надихнувшись ідеальними жіночими розмірами, вирішили створити щіточку для туші з пропорціями " 90-60-90 ". така оригінальна форма щіточки забезпечує точне і надзвичайно легке нанесення туші, чудово моделює вії, надаючи їм обсяг, вигнуту форму, шовковистого блиску і насичений колір. Після нанесення туші Glam Vintage Lash Designer вії візуально подовжуються, при цьому залишаючись гнучкими і м'якими.

Туш заснована на спеціальній високотехнологічної формулою з пантенолом і вітаміном E, яка чудово тримається на віях і дуже швидко сохне. Для догляду за віями і додання їм шовковистості в сотав туші був доданий карнаубський віск. До складу туші Glam Vintage Lash Designer не входить парфумовані аромату. Вона ідеально підходить для жінок з контактними лінзами і чутливими очима.

Також колекція Glam Vintage представлена ​​розкішним шіммерним кремом для обличчя і тіла Shimmer Cream. Цей чудовий шіммерний крем з найдрібнішими блискітками представлений в двох відтінках — кольору бронзи і платини. Даний засіб створює шикарний блиск в області навколо очей, в зоні декольте і на щоках.

Шіммерний крем Shimmer Cream має кремоподібну, прозору текстура, яка рівномірно і м'яко лягає на шкіру, забезпечуючи оптимальну стійкість блискіток. У складі крему відсутні парабени і парфумовані аромату.

В гламурну колекцію від Artdeco був включений і ультра-легкий мерехтливий флюїд Illuminating Fluid, що надає шкірі сяйва молодості. Це шикарне засіб з сяючими частинками надає досконалість шкірі. Його ультра-рідка текстура невагомим шаром лягає на шкіру, залишаючи рівне, благородне золотаве мерехтіння.

Мерехтливий флюїд Illuminating Fluid також можна смешавать з тональним кремом, денним кремом або лосьйоном для тіла для поліпшення природного кольору обличчя і додання шкірі сяйво. До складу флюїду входить вітамін Е і гіалуронова кислота.

До того ж гламурна колекція від Artdeco включає мерехтливі хайлайтер-тіні для повік Glam Vintage Highlighter, що поєднують три елегантних кольору. Ніжна консистенція Highlighter занурює повіки в море блискучого світла. Немов в оточенні іскристих діамантів, очі починають випромінювати благородний світло. Завдяки яскравим відтінкам даний засіб чудово підходить для використання в якості як тіней, так і хайлайтера для повік. Красу очей допоможуть підкреслити більш темні відтінки. Glam Vintage Highlighter не містить парфумованих ароматів і ланоліну.

Ще одне розкішне засіб нової колекції — триколірні сяючі компактні рум'яна Glam Vintage Blusher в м'яких пастельних відтінку, додають образу розкішну " нотку гламуру ". Ідеальна збалансованість трьох відтінків рум'ян і їх стійкість гарантують професійний стійкий результат.

Рум'яна Glam Vintage Blusher мають легку і елегантну текстуру, яка надзвичайно легко наносяться. рум'яна збагачені вітамінами С і Е, які доглядають за шкірою. У складі рум'ян відсутні парабени, парфумовані аромату, ланолін і мінеральні масла.

Також гламурна колекція від Artdeco представлена ​​дрібнодисперсного, шовковистою, мерехтливої ​​компактною пудрою Glam Vintage Compact Powder, що створює прозорий, ніжний, матовий заключний шар. Пудра має тонкоизмельченную майже непомітну текстуру, що зливається з кольором шкіри. Нова пудра дуже легко наноситься на шкіру, оптично вирівнюючи її і надаючи гладкість. Дрібнодисперсні частки пудри Compact Powder ідеально зливаються зі шкірою, створюючи прозорий, шовковистий шар з бездоганною щільністю покриття.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua