Luna Rossa Extreme - динамічний екстремальний аромат від Prada (Прада)


Світ екстремального мореплавання сповнений екстремальними ситуаціями. Власне тому члени команди повинні володіти сильним характером. Парфуми Luna Rossa Extreme від Prada (Прада), випущений в 2013 році, призначений для таких чоловіків, які мають не тільки фізичною силою, а й сильним характером, для чоловіків, які здатні зібрати в кулак всю свою волю. Саме такі представники сильної статі є головними героями істинно чоловічого пригоди.

Чоловік Luna Rossa Extreme безперервно прагне все до нових висот, намагатися вийти за межі своїх можливостей, він обожнює адреналін і завжди показує кращі результати.
Аромат Luna Rossa Extreme був створений парфумером Daniela Andrier (Даніелла Андріер) і креативним директором будинку, Miuccia Prada (Міуччіа Прада). Композиція заснована на концепції балансу, гармонії і командної роботи на прекрасному борту спортивної яхти Luna Rossa.

Аромат Luna Rossa Extreme — це команда, в якій кожен компонент виконує свою роль і в кінцевому підсумку такий гармонійної роботи виходить динамічний, фантастичний, переможний парфум.

У новій ароматної композиції інгредієнти оригінального аромату Luna Rossa від Prada розкриваються абсолютно новими гранями, які створюють більш насичене звучання. Новинка пахне оригінальної пряністю, яка здатна пробуджувати найглибші спогади і найсильніші емоції.

Аромат Luna Rossa Extreme складається з шести яскравих майстерно переплетених нот для створення командного духу і відчуття збалансованості, які такі значущі в світі екстремального спорту. Тепер більш детально розглянемо, що кожен акорд надає ароматної композиції і як разом вони передають любов до своєї справи команди яхти Luna Rossa.

Перцева свіжість: свіжий цитрусовий акорд бергамота ідеально підкреслює насиченість і зрілість чорного перцю і породжує свіжість лаванди, розповідаючи цим про важливість згуртованої командної роботи.

Палке амброве серце: бальзамічний-шкіряна нотка лабданума додає ароматної композиції тяжкість, а неповторні ялівцеві ягоди формують ароматичну зв'язок з перцевими і смолистими серцевими нотами.

Насичена, емоційна база: інтенсивне пахощі абсолю лаванди є тим мужнім стрижнем, на який нанизані залишилися компоненти композиції, а стручки і насіння розкішної ванілі утворюють глибокий анималистический, емоційний шлейф.

Прекрасний флакон і упаковка Luna Rossa Extreme бездоганно уособлює ключові цінності будинку Prada, демонструючи традиції, безкомпромісну якість і сучасність.
Дизайн флакона спроектував знаменитий дизайнер Yves Behar (Ів Беар), якого надихнули інновації в технологіях і тонка, динамічна краса яхт для екстремального спорту. Глибокий темний відтінок флакона уособлює глибину і таємничість океану. Несамовиту силу стихії відтворюють матеріали і вишуканий дизайн.

Зовнішня упаковка Luna Rossa Extreme — це контраст відтінків і текстур. Низ упаковки виконаний в сталевому кольорі, а верх — дивує глибоким чорним кольором, зверху якого завдано ключовий елемент: затемнений силует парусної спортивного катамарана Luna Rossa AC72, що символізує інноваційність і силу аромату Luna Rossa Extreme від Prada.

Ароматна композиція Luna Rossa Extreme доступна у флаконах об'ємом 50 мл і 100 мл у концентрації Eau De Parfum (Парфумована вода).


Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua