Святковий манікюр на День Святого Валентина


День Святого Валентина — єдиний офіційний день в році, коли з губ зриваються слова «я тебе люблю» набагато частіше, ніж в інші дні. 14 лютого всі закохані приділяють своїй половинці особливу увагу. Багато з нас готуються до цього свята заздалегідь, продумуючи все до дрібниць, щоб День всіх закоханих пройшов ідеально!

Абсолютно неважливо, де Ви будете проводити День Святого Валентина – на романтичному побаченні, в клубі, в спокійній домашній обстановці або в галасливій компанії – все одно потрібно виглядати ідеально. Звичайно ж, це стосується кожної деталі Вашого святкового образу, і чудовий тематичний манікюр не є винятком.

Багато представниць прекрасної статі напередодні цього романтичного свята намагаються підібрати варіанти ідеального і незвичайного способу, щоб постати перед своєю другою половинкою в кращому світлі.

Красивий і оригінальний святковий манікюр на День всіх закоханих — це невеликий, але при цьому досить важливий крок до ідеального образу. Начебто така дрібниця, а скільки ж захоплених поглядів можуть отримати гарні і доглянуті жіночі руки!

Щоб святковий манікюр бездоганно вписувався в образ, потрібно ретельно поставитися до вибору стилю. Якщо наряд і без того яскравий і блискучий, то тоді манікюр необхідно виконати в більш спокійних тонах. Але якщо ж Ви хочете виблискувати і танцювати до ранку в клубі, то ефектний і екстравагантний манікюр цілком підійде.

Природно, День Святого Валентина, як і будь-який інший свято, має свою неповторну символіку, яку часто і використовують в святковому манікюрі. Зовсім не дивно, що першим варіантом для створення цікавого манікюру є сердечка, оскільки саме серце — це один з найяскравіших символів кохання. До того ж, милі і чарівні сердечка можуть досить непогано прикрасити нігтики: підкуповує колірна палітра і нескладна форма підштовхує багатьох жінок саме до такого нейл-дизайну.

Якщо Ви думаєте, що сердечка – це зовсім не оригінально і заїжджені, то це марно, оскільки в цьому і криється вся принадність такого дизайну: різноманітні комбінації і цікаві колірні рішення можуть зробити Ваш святковий манікюр унікальним!

Для створення манікюру з сердечками кращими квітами є комбінація білого з червоним, чорного з білим, червоного з чорним, білого з рожевим лаків для нігтів. до того ж сердечка можна спокійно змішувати і з іншими елементами для отримання досить несподіваних і вдалих дизайнів: сердечка з горохом, кліткою, смужкою або написами, які своїм виглядом «кричать» про визнання в любові.

Ще одним варіантом манікюру на День Святого Валентина може стати френч, білу посмішку якого потрібно замінити численними сердечками. Просто підключіть свою фантазію.
Щоб Ваш манікюр викликав загальне захоплення і чудово вписувався в святковий образ, зовсім необов'язково малювати безліч сердечок або напис «I love you». Є й інші символи цього прекрасного свята. Наприклад, на нігтики можна намалювати купідончиків – рожевощоких малюків з крильцями і стрілами.

Якщо ж Вам складно зробити такий малюнок на нігтях, то можете використовувати іншу ідею — намалювати святкові конвертики або валентинки з крильцями! Поєднання хмарок, сердечок, конвертиків може створити досить милу картинку.

Ті дівчата, які не сильні в малюванні, можуть використовувати для святкового манікюру трафарети, які допоможуть прикрасити нігтики чудовими візерунками.

Якщо ж Ви не хочете обтяжувати свій яскравий образ зайвими деталями, то тоді зробіть свій манікюр ніжним кольором лаку, який найкраще впишеться в загальну колірну палітру. А для додання такому манікюру святкового акценту можете використовувати блискітки. До того ж, можете використовувати стрази і переливаються камінчики, які ідеально впишуться в Ваш досить строгий образ.

При створенні манікюру на День Святого Валентина пам'ятайте, що акуратний, ідеально виконаний манікюр завжди додасть Вам впевненості в собі і підкреслить Вашу індивідуальність в цей святковий день.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua