Love is in the Air - колекція макіяжу весна / літо 2014 від Artdeco (Артдеко)


Разом з першими весняними променями сонця починають щебетати пташки, дзижчати бджілки, розпускатися квіти. Ця чудова пора, сповнена оптимізмом і життям, пробуджує відчуття, що Любов літає десь у повітрі.

Надихнувшись чарами весни німецька компанія Artdeco (Артдеко) випустила чарівну лімітовану колекцію макіяжу весна / літо 2014 під назвою Love is in the Air, присвячену тій радості і прекрасному почуттю кохання, яке оживає з першими променями весняного сонечка.

Колекція Love is in the Air втілює в собі безтурботність і легкість прекрасної пори через трендові виразні фіолетові і зелені відтінки, а також м'які і пастельні тони, які випромінюють оптимізм і торжество життя. Така чарівна палітра косметики Цей красивий діапазон косметики породжує спокійну легкість весни з незабутнім сяйвом і найяскравіші миті в координації кольору.

Пориньте в незабутній світ легкості розкішних засобів колекції Love is in the Air від Artdeco — і спробуйте новий закоханий образ!

В колекцію макіяжу Love is in the Air входить туш для вій All in One Mascara, яка ідеально моделює вії, подовжує їх і надає максимальний обсяг. All in One Mascara заснована на унікальній формулі стійкості, яка дозволяє туші триматися довгий час на віях, не залишаючи при цьому темних кіл під очима. Туш All in One Mascara випущена в синьо-фіолетовому, темно-зеленому і універсальному чорному відтінках.

Також колекція макіяжу весна / літо 2014 від Artdeco представлена ​​м'яким водостійким олівцем для губ Soft Lip Liner waterproof з приємною кремообразной консистенцією, які забезпечують точне і легке нанесення. Формула олівця збагачена натуральними антиоксидантами і вітаміном Е. Після висихання олівець Soft Lip Liner waterproof стає стійким до води і до стирання, що запобігає розтіканню губної помади. Олівець представлений в приглушено рожевому відтінку.

Ще один засіб колекції Love is in the Air — помада для губ Art Couture Lipstick з незвичайно ніжною, пластичною текстурою з чуттєвим блиском. Це нове покоління помад з досконалим, спокусливим, насиченим кольором, який об'єднаний з елегантністю і ніжністю. Враження від нанесення помади Art Couture Lipstick доповнює приємний і чарує аромат. Помада представлена ​​в двох нових відтінках velvet natural beauty і velvet first kiss.

Для додання губам об'єму і спокусливого блиску в колекцію був включений Стійкий блиск для губ Lip Brilliance в двох нових відтінках: brilliant lip (діамантові губи) і brilliant kiss (діамантовий поцілунок) . Даний блиск для губ м'яко, рівномірно і легко лягати на губи діамантовим блиском. Блиск збагачений екстрактом екзотичних рослин з амазонських берегів, які дарують тривале відчуття комфорту. Також до складу блиску Lip Brilliance входить комплекс активних інгредієнтів з гіалуронової кислоти і колагенових капсул, які підтримують пружність і міцність шкіри губ і активізують синтез колагену.

Колекція макіяжу весна / літо 2014 від Artdeco представлена ​​також пудровим рум'янами в магнітному футлярі Blusher, які зачаровують своїми ефектними колірними відтінками. Рум'яна Blusher мають ніжну і м'яку текстуру, що дозволяє наносити їх з різною інтенсивністю.

Для додання очам весняного чарівництва в колекцію Love is in the Air увійшли тіні для повік з ефектом світіння Eye Shadow, які представлені в світло-зеленому, смарагдовому, фіолетовому і ніжно зеленому відтінках.

А щоб надати очам виразності, в колекцію включили м'який водостійкий олівець для очей Soft Eye Liner Waterproof, який представлений в смарагдовому і синьо-фіолетовому відтінках.
Для комбінування улюблених відтінків тіней і зберігання змінних блоків був випущений в обмеженій кількості модний магнітний Beauty Box Quattro дизайну Love is in the Air. У футлярі Beauty Box Quattro є дзеркало, яке незамінне в поїздці. У футляр поміщається чотири блоки тіней або один блок рум'ян + один блок тіней.

І щоб казковий весняний образ був повністю закінчений, в колекцію Love is in the Air від Artdeco включили керамічний лак для нігтів Ceramic Nail Lacquer, який представлений в смарагдово синьому, яскравому фіолетовому, рожевим із золотим перлами і абрикосовим із золотим перлами відтінках.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua