Rose Lumière - елегантний, що випромінює світло аромат від Armand Basi (Арманд Басі)


Продовжуючи тріумф аромату Rose Glac é e, випущеного в 2011 році, всесвітньо відомий модний будинок Armand Basi (Арманд Басі) презентував у 2013 році нову ароматну композицію Rose Lumi è re. Аромат Rose Glac é e — це парфумерне опис чарівною, розважливою жінки, яка здатна наповнити світлом все навколо.

Головною героїнею новинки знову стала прекрасна троянда, що представляє собою квінтесенцію жіночності, яка може навіть в мороз зберігати свою неповторну свіжість, навіки залишаючись величної і розкішною. Незважаючи на свою ніжність, королева квітів завжди залишається мінливою і багатогранною, і, немов жінка, володіє достатком таємниць, нюансів і прихованих рис. Роза чуттєва і розкішна, але разом зтим світла, ніжна і тендітна.

Жінка Rose Lumi è re — це елегантна, природна дівчина, що володіє особливим зачаровує шармом, зародженим її ставленням до життя і повною відсутністю марнославства. Жінка Rose Lumi è re самобутня, спокійна і ніжна, її краса виділяється дружелюбністю і чуйністю. Як і таємнича, чарівна троянда, вона приховує від всіх оточуючих таємницю своєї дивної жіночності. Аромат Rose Lumi è re немов крапля світла, сонячний промінь, який висвітлює її красу, полонить своєю ніжністю і чистотою.

Творцем ароматної композиції Rose Lumi è re від Armand Basi став французький парфумер Alienor Massenet (Елеонор Массенет). Rose Lumi è re — це акватичні, квітково-фруктовий аромат, чистота і елегантність якого наповнює жіночність світлом.

М'який і світлий аромат Rose Lumi è re містить загадкову структуру жіночності, засновану на чуттєвості, теплі і красі. Особлива концепція надає новому парфумерному творінню від Armand Basi чарівне, діамантове сяйво, яке, немов жінка, висвітлює всі навколо себе.

Верхні ноти Rose Lumi è re відкриваються ніжним поєднанням рідких фруктів, зеленого плюща і соковитого, яскравого мандарина.

Ароматне серце Rose Lumi è re пахне свіжістю елегантною латаття, що відкриває шлях п'янкої солодощі рожевої води і дуже м'якою жіночності розкішного цикламена.

Бархатисті базові ноти додають аромату чарівного флер чуттєвості, за рахунок насиченого, що огортає мускусу, гармонійно поєднується з насиченим сандалом і теплим кедром.

Жіночний ніжний флакон Rose Lumi è re від Armand Basi має гладкі вигини і приємні форми, які повторюють форму флакона флакона аромату Rose Glac é e, але на цей раз скло втратило свою матовість для того, щоб можна було побачити діамантову чистоту аромату з легким рожевим відтінком. На флаконі яскраво-рожевими буквами нанесено назву аромату Rose Lumi è re і логотип модного будинку Armand Basi.

Вишуканий і елегантний флакон Rose Lumi è re увінчує кришечка, схожа на бутон розпускається троянди. Прекрасна кришечка виконана з рожевого мерехтливого метала, який уособлює концепцію аромату, ніжною краси і світла.

Зовнішня упаковка Rose Lumi è re виконана в пастельних рожевих відтінках, які підкреслюють ніжність і красу троянди, зображеної на передній грані зовнішньої коробочки. Чистота відтінків робить зовнішню упаковку яскравою, привабливою, ніжною, що випромінює світло.

Аромат Rose Lumi è re від Armand Basi представлений у флаконах об'ємом 30 мл, 50 мл і 100 мл у концентрації Eau de Toilette (Туалетна вода).

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua