A-Helix Advanced Collection - кардинально нова колекція засобів для догляду за шкірою від Miriam Quevedo (Міріам Квеведо)


Іспанська торгова марка елітної косметики Miriam Quevedo (Міріам Квеведо) презентувала кардинально нову колекцію засобів для догляду за шкірою — A-Helix Advanced Collection, яка призначена для інтенсивного оновлення природної краси шкіри.

Косметичні засоби колекції A-Helix Advanced Collection розроблені для догляду за проблемною шкірою, схильної до висипань і появі акне, а також для роздратованою і чутливої ​​шкіри. Засоби нової колекції від Miriam Quevedo відновлюють і регенерують шкіру, забезпечуючи комфорт і інтенсивний захист.

Основним активним компонентом косметичних продуктів лінії A-Helix Advanced Collection є екстракт секреції садової равлики Helix Aspersa Muller. Даний екстракт від природи містить величезну кількість корисних компонентів, які підтримують здоров'я шкіри, покращують функції її клітин, лікують акне, захищають від ультрафіолетового випромінювання, запобігають фотостаріння і зморшки, прискорюють відновлення пошкоджених тканин, стимулюють швидку регенерацію шкіри, відновлює пластичність шкіри. До того ж, до складу косметичних засобів колекції A-Helix Advanced Collection входять комплекс гіалуронової кислоти і екстракт драцени, які розгладжують і зволожують шкіру, забезпечуючи її пружність.

Кожен засіб нової колекції Miriam Quevedo забезпечує комфорт шкірі і гарантує тривалий і видимий результат. Колекція A-Helix Advanced представлена ​​такими унікальними косметичними продуктами:

1. A-Helix Advanced Renewal BB Creme Nude (Light, Medium) — унікальний ВВ крем з мінеральними пігментами, який забезпечує миттєве, ідеальне оновлення шкіри. Даний ВВ крем розгладжує і зволожує шкіру, робить її еластичною, а також оновлює структуру шкіри, захищає її від шкідливого впливу навколишнього середовища, коригує недоліки шкіри і вирівнює її тон. Після використання Renewal BB Creme Nude шкіра обличчя стає більш яскравою, з відродженою красою і свіжим рум'янцем.

2. A-Helix Advanced Renewal Cream — інтенсивно оновлюючий крем для особи, який стимулює вироблення клітин шкіри і активізує їх регенерацію. Renewal Cream живить шкіру обличчя корисними речовинами, які надають їй сяючий, оновлений і здоровий вигляд, а також відновлюють природну красу.

3. A-Helix Advanced Renewal Concentrate — інтенсивна сироватка для обличчя, призначена для всіх типів шкіри, особливо схильної до акне, з пігментними плямами, відкритими порами і іншими дефектами. Дана сироватка зводить до мінімуму виникнення розширених пор, поліпшує текстуру шкіри, зменшує пігментні плями і запобігає їх прояв. Нежирна текстура сироватки швидко вбирається в шкіру, роблячи її еластичною і помітно здорової.

4. A-Helix Advanced Renewal Eye & Lip Contour Cream — крем для очей і губ, що володіє надзвичайно потужним впливом, що дозволяє істотно знизити прояв основних ознак старіння ніжної шкіри навколо очей і губ.

5. A-Helix Advanced Renewal Overnight Mask — нічна кремово-гелева маска для усунення втоми і стресу шкіри особи. Маска дарує приємне відчуття і абсолютний комфорт. Маска освіжає шкіру протягом всієї ночі, відновлює її природну красу.

6. A-Helix Advanced Renewal Hand Cream — крем для рук, який робить шкіру бездоганною. Він зволожує, розгладжує і відновлює шкіру рук. Після використання даного крему шкіра рук стає ідеально гладкою, більш еластичною, шовковистою і м'якою.

7. A-Helix Advanced Renewal Stretch Mark Cream — комфортний і м'який крем для ділянок шкіри, схильних до розтяжок або з уже існуючими розтяжками. даний крем відновлює суху, пошкоджену і старіючу шкіру. Крем живить шкіру, захищає від деградації сполучну тканину, сприяє зменшенню існуючих розтяжок, повертає шкірі еластичність, покращує її зовнішній вигляд. В результаті використання крему шкіра стає гладкою і оновленою.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1000 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1000 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua