Screen - професійна італійська косметика для здоров'я та краси Вашого волосся!

Screen — професійна італійська косметика, яка дбайливо піклується про здоров'я і красу волосся, дозволяючи Вам змінюватися настільки часто, як Вам цього захочеться!

При розробці косметичних засобів для волосся Screen використовуються новітні технології та високоефективні натуральні компоненти!

Ключові принципи Screen — безпеку, екологічність, універсальність, довговічність і безперервне вдосконалення. Головне завдання Screen — найкращу якість косметичних засобів, призначених для професійного використання!

Кожна процедура з використанням косметики Screen, починаючи від фарбування і хімічної завивки волосся і закінчуючи їх укладанням, проходить дбайливо з користю для волосся! До того ж, фахівці торгової марки Screen розробили високоефективні серії для щоденного догляду за волоссям, відновлення їх структури і захисту!

Професійні косметичні засоби Screen дозволять Вам стати найпрекраснішою і вільної в підборі свого індивідуального стилю!

Косметика Screen представлена ​​такими основними серіями для догляду за волоссям:

Color Enlive

Color Enlive — лінія для догляду за фарбованим волоссям, заснована на комплексі рослинних натуральних компонентів, які дозволяють зберегти надовго насичений і яскравий колір волосся.

Як відомо, фарбоване волосся більше схильні до різноманітних пошкоджень. Фарбування, хімічна обробка, хлорована і морська вода, сонце і вітер, часте миття завдають шкоди пофарбованим волоссям, роблять їх тьмяними і млявими. Вирішити дану проблему допоможуть засоби Color Enlive. Вони відновлюють і зволожують волосся, які ослаблені фарбуванням і хімічним впливом, і чудово захищають їх від пошкоджень, надаючи силу, м'якість і еластичність волоссю. Також до складу засобів лінії Color Enlive від Screen входять УФ-фільтри, які захищають волосся від шкідливого сонячного випромінювання.

Pure D'Argan

Pure D'Argan — лінія для експрес-відновлення волосся і СПА-догляду за тілом на основі дорогоцінного арганового масла.

Масло Аргана має високу концентрацію вітамінів, основних жирних кислот і антиоксидантів (Omega 6, Вітамін E і фітостероли), які зволожують, живлять і захищають волосся і шкіру від зовнішніх впливів. Завдяки цьому дерево Арган отримало другу назву — дерево життя, а Арганова масло — лімфа пустелі.

Repair

Repair — революційна лінія для глибокого відновлення волосся, яка повертає волоссю їх природну красу, відновлює їх структуру, роблячи здоровими і блискучими.

Косметичні засоби лінії Screen Repair засновані на концентраті амінокислот Keratin inTensive, які необхідні для здоров'я, краси і сили волосся. Косметичні продукти Repair проникають всередину пошкоджених ділянок волосся, швидко відновлюють їх внутрішню структуру і роблять гладкими зовні!

ABC

ABC — професійні косметичні засоби для волосся, засновані на інноваційному комплексі інгредієнтів Advanced Boosting Complex, які приносять максимальну користь волоссю і надовго зберігають позитивні результати після використання.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua