Денний і нічний креми для обличчя: основні відмінності

Чи існують відмінності між денним і нічним кремами для обличчя? Чи справді в косметичці кожної жінки повинні перебувати обидва засоби? Може бути, це лише маркетинговий прийом? Сьогоднішня стаття обов'язково розбереться з усіма цими питаннями.

Шкіра потребує різного догляду вночі і вдень. Якщо вночі, організм розслабляється, клітини відновлюються, а розум заспокоюється, то днем ​​шкіра схильна до сильного стресу, пилу, бруду, поту і ультрафіолету. А тепер про все докладніше.

Денний крем
Основне завдання будь-якого денного крему – це захист ніжної шкіри. У складі крему присутні особливі компоненти, які не дають пилу, бруду і ультрафіолету проникати в шкіру. Іноді в складі крему немає сонцезахисного фактора. Денний крем має дуже легку текстуру, так як його нерідко використовують, як основу під макіяж. Сучасні косметичні фірми створили креми-гібриди, які об'єднують в собі денний крем і тональний крем. Для багатьох подібний засіб є справжньою паличкою-виручалочкою.

Нічний крем
Вночі шкіру не потрібно захищати, її треба плекати. Саме в нічний час шкіра найбільше потребує спокою і відновлення після важкого дня. Нічні креми містять компоненти, які відновлюють природний водний баланс, тим самим перешкоджаючи зневоднення. Хороші креми в складі мають жирні кислоти Омега 3 і Омега 6, завдяки яким шкіра надовго залишається гладкою і пружною. На відміну від денних кремів нічні мають щільну текстуру, крім того вони повільніше вбираються. Безумовно, такий крем не підійде для денного використання, так як він не здатний захистити шкіру від шкідливих впливів, крім того, його не рекомендують використовувати в якості основи під макіяж.

Підводячи підсумок, слід сказати, що нічний і денний креми мають різні завдання, тому необхідно мати обидва засоби. Якщо дівчина мріє про молоду і здоровій шкірі, то вона повинна придбати хороші креми для свого типу шкіри.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua