Нова колекція макіяжу Majestic Beauty Collection Fall / Winter 2014 від Artdeco (Артдеко)

< br />Німецька косметична торгова марка Artdeco (Артдеко) презентувала нову колекцію декоративної косметики для сезону осінь / зима Majestic Beauty Collection Fall / Winter 2014.

На створення нової колекції Artdeco надихнули дивовижні колекції одягу з останніх модних показів і модний східний дизайн парчі. Нова колекція Majestic Beauty стала однією з найбільш витончених колекцій сезону.

Бачення царственої краси Artdeco відбив в елегантній, стильною, багатою, різноманітній кольоровій гамі нових декоративних засобів Majestic Beauty, які представлені в коричневих, рожево-червоних, червоних, бежевих, фіолетових і сливових відтінках.

Розкішні текстури, ефектне оформлення та вишукане сяйво косметичних засобів колекції Majestic Beauty від Artdeco допоможуть кожній представниці прекрасної статі з легкістю створити величний, розкішний і елегантний образ.

Колекція макіяжу Majestic Beauty по-істині вражає! Основні кольори косметичних засобів ідеально підійдуть для більш холодної пори року і, до того ж, вони надзвичайно виграшно виглядають на тлі осінніх природних фарб. Німецька торгова марка Artdeco постаралася на славу і залишилася вірною практичності.

В колекцію макіяжу Majestic Beauty Collection Fall / Winter 2014 увійшов дуже зручний і оригінальний футляр для косметики Beauty Box Quattro. ця спеціальна магнітна коробочка ідеально підходить для зберігання тіней для повік або рум'ян. Дизайн футляра Beauty Box Quattro нагадує чудову хохломскую розпис.

Для створення макіяжу очей в колекцію Majestic Beauty увійшли тіні для повік Artdeco Eyeshadow в шести відтінках:

№201 Historic Wood — коричневий;
№277 Purple Monarch — пурпурний;
№271 Majestic Dove Grey — фіолетовий;
№53 Pearly Mother Nature — перловий зелений;
№544 Matt Generous Beige — матовий насичений бежевий;
№508 Matt Ancient Iron — матове залізо.

Щоб додатково підкреслити красу очей в колекцію Majestic Beauty увійшли: водостійкий олівець для очей Soft Eye Liner Waterproof коричневого і матового залізного відтінків, а також рефілли тіней для олівця Eye Designer Refill таких же відтінків і аплікатор для тіней Eye Designer Applicator.

Звичайно ж, в нову колекцію макіяжу Artdeco увійшла туш для вій Extreme Volume Mascara чорного кольору, яка додасть віям максимальний обсяг.

Рум'янець щоках додадуть рум'яна Majestic Beauty Blusher лілового відтінку (№37 Princess Lilly), а також кремові рум'яна рожевого кольору Cream Rouge for Cheeks & Lips, які ідеально підійдуть не тільки для щік, а й для губ.

Розфарбувати сірі холодні будні допоможе губна помада Perfect Color Lipstick темно-вишневого (№29 Black Cherry Queen) і насиченого бежевого (№39A Generous Beige) відтінків, а також помада Art Couture Lipstick оксамитового рожевого відтінку (№660 Velvet Graceful Rose) і кремового темно-червоного відтінку (№204 Cream Crimson Queen). Підкреслити губи можна мінеральним олівцем для губ Mineral Lip Styler темно-вишневого відтінку (№48 Mineral Black Cherry Queen).

Для додання губам блиску в колекцію макіяжу Majestic Beauty увійшов блиск для губ Lip Brilliance, який представлений в діамантовому темно-червоному (№04 Brilliant Crimson Queen) і діамантовому пурпуровому (№57 Brilliant Purple Monarch) відтінках.

Завершує колекцію Majestic Beauty від Artdeco лак для нігтів Art Couture Nail Lacquer, який представлений трьома відтінками: ніжно-рожевим (№615 Couture Silk), яскраво-червоним (№684 Couture Lucious Red) і відтінком червоного дерева (№699 Couture Mahogany).

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua