Enlighten EE-крем - розкішна і ефективна новинка сезону від Estée Lauder (Есті Лаудер)

Вчені знаменитої косметичної компанії Est é e Lauder (Есті Лаудер) стверджують, що однією з найгостріших і найбільш поширених проблем серед жінок є пігментація і нерівний тон шкіри. Скрупульозно дослідивши біоритми клітин, вони виявили, що активація цих несприятливих процесів відбувається вночі, а протягом дня на шкіру впливають такі несприятливі фактори навколишнього середовища, як забруднення і ультрафіолетові промені.

Для нейтралізації негативного впливу на шкіру, вченими лабораторії Est é e Lauder була розроблена нова косметична колекція Enlighten, кошти якої покращують текстуру шкіри, а також надають комплексний вплив на всі види пігментації.

З першого ж використання коштів колекції Enlighten від Est é e Lauder шкіра перетворюється, стаючи більш сяючою і зволоженою. День за днем ​​накопичується ефект засобів Enlighten, розкриваючи природну красу шкіри, роблячи її більш здорової і свіжої.

Не так давно косметичний ринок завоювали інноваційні BB-креми, що складаються з тональної основи, зволожуючого крему і SPF-захисту. Незабаром їх змінили CC-креми, які на додаток до всього вище перерахованого також коректували колір обличчя. Потім тенденцію мультифункціональних тональних засобів продовжив багатозадачність тональний DD-крем. У цьому сезоні нас порадувала компанія Est é e Lauder, розробивши абсолютно новий засіб — ЇЇ-крем Even Effect Skintone Corrector, який увійшов в нову колекцію Enlighten.

ЇЇ-крем заснований на унікальному активному компоненті байкаліне, який є сильнодіючим рослинним екстрактом шоломниці байкальської, що зводить до мінімуму наслідки систематичного перебування в забрудненому навколишньому середовищі. Ця рослина часто використовують в традиційній китайській медицині.

EE-крем Even Effect Skintone Corrector фокусується на гіперпігментації і темні плями, глибоко живить шкіру, створюючи більш однорідний тон. Після використання ЇЇ-коректора шкіра обличчя стає ідеально рівною і гладкою, з ефектом тонального покриття і легкого сяйва.

EE-крем Even Effect Skintone Corrector — розкішне і ефективний засіб сучасного догляду за шкірою!

Також в колекцію Enlighten від Est é e Lauder увійшла нічна сироватка Dark Spot Correcting Night Serum, яка день і ніч сприяє зменшенню нерівномірного тону шкіри. Після нанесення цієї інтенсивної сироватки шкіра миттєво зволожується і знаходить свіжий вигляд. А через місяць стають менш помітними темних плями і почервоніння, поліпшується текстура і тон шкіри.

Для отримання більш тривалого результаті в лінію Enlighten був включений інтенсивно зволожуючий крем Even Skintone Correcting Creme, який миттєво відновлює сяйво шкіри, роблячи її більш м'якою і гладкою.

Коригувальний крем Even Skintone Correcting Creme заснований на потужних антиоксидантів і антііррітантах, які інтенсивно зволожують шкіру, заспокоюють роздратування, покращують текстуру шкіри. Даний крем зберігає ідеальний водний баланс шкіри, захищаючи її від пошкоджень, які можуть привести до пігментних плям.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua