Modern Muse Chic - новий аромат для сучасної музи від Estée Lauder (Есті Лаудер)


У 2013 році молодіжна та сучасна ароматна композиція Modern Muse повернула будинок Est é e Lauder (Есті Лаудер) в топ найпопулярніших і затребуваних парфумерних торгових марок, відкривши його для нового сучасного покоління жінок. У вересні 2014 року парфумерна лінійка Estee Lauder поповнилася ще одним парфумерним творінням, новою версією оригінальної композиції – ароматом Modern Muse Chic, який символізує більш творчу і сміливу сторону " сучасній музи ".

Жінка Modern Muse Chic — сильна, надихаюча, впевнена і багатогранна. Вона сама приймає рішення, залишаючись при цьому завжди жіночною і ніжною. Вона володіє природженою здатністю виражати різні грані своєї особистості — це відображення суті сучасної жіночності.

Жінка Modern Muse Chic — справжня ікона стилю, що створює самостійно свій унікальний образ. Сучасна муза Modern Muse Chic висловлює свою індивідуальність за допомогою нарядів і аксесуарів. Вона ніколи не буває пересічний. Жінка Modern Muse Chic завжди жіночна, але буває і зухвалої, коли сама хоче цього.

Аромат Modern Muse Chic від Estee Lauder — поєднання яскравих, живих квітково-фруктових нот з пристрасними деревно-східними акордами. Такий контраст цілком розкриває двоїсту природу ароматної композиції, яка немов показує нам характер своєї власниці.

Парфумерне творіння Modern Muse Chic відкривається в верхніх нотах яскравим квітковим акордом жасмину самбак, який символізує зухвалу жіночність.

Ароматне серце Modern Muse Chic наповнене ніжними відтінками абсолюту туберози і чудовими нотами лілії Звіздар, які переплітаються з фруктовими акордами соковитою сливи і Артемізії. Таке поєднання підкреслює, що іскриться красу прекрасного квіткового букета.

В базі аромату Modern Muse Chic пахне привабливе поєднання унікальних акордів ебонового дерева, кашемірового дерева, пачулі, лабданума і уда, які прикрашають нотки мадагаскарської ванілі і замшевого мускусу, що додають ще більшої привабливості та непереборної чуттєвості ароматної композиції.

Дизайн флакона і зовнішньої упаковки Modern Muse Chic також відображає подвійність аромату. Флакон з міцного скла має витягнуту форму з м'яким округлим силуетом. Його увінчує традиційний ковпачок у вигляді синього банта із золотою окантовкою. Однак на цей раз ковпачок придбав додаткову текстуру — маленькі золотаві металеві горошинки.

Зухвалий дизайн Modern Muse Chic — втілення сучасної жіночності!

Зовнішня упаковка аромату Modern Muse Chic виконана в синьому кольорі. На коробочці зображений красивий малюнок флакона Modern Muse Chic, що відображає творчий дух, який притаманний кожній сучасній жінці.

Обличчям рекламної кампанії аромату Modern Muse Chic від Estee Lauder стала чарівна американська топ-модель Arizona Muse (Арізона Мьюз), яка є справжньою іконою стилю і зразком для наслідування. У рекламному ролику вона йде по вулицях Нью-Йорка.

Автором рекламних постерів став знаменитий британський модний фотограф Craig McDean (Крейг МакДін).

Аромат Modern Muse Chic від Estee Lauder представлений у флаконах об'ємом 30 мл, 50 мл і 100 мл у концентрації Eau de Parfum (Парфумована вода).

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua