Trend Look Spring / Summer 2015 - нова колекція макіяжу від Make up Factory (Мейк-ап Фекторі)


Німецька косметична компанія Make Up Factory (Мейк-ап Фекторі) в лютому 2015 запустила нову модну весняно-літню колекцію макіяжу Trend Look Spring / Summer 2015, яка перенесе Вас на сторіччя назад — в романтичну атмосферу літа 1920 року на південь Франції.

На створення нової модної колекції Trend Look Spring / Summer 2015 надихнули ароматні лавандові поля, пахучі романтикою і свободою, а також експресивні містечка Провансу.
У новій весняно-літньої колекції макіяжу від Make Up Factory переважають ніжні лавандові і дивовижні м'ятно-зелені відтінки, які доповнюють ніжно-рожеві і теплі натуральні тони.
Трендовая колекція Trend Look Spring / Summer 2015 представлена ​​коректором для повік з оптичним ефектом ліфтингу Eye Lift Corrector. Дана база вирівнює колір шкіри навколо очей, освітлює її і збільшує стійкість тіней для повік. До того ж, легка кремова текстура Eye Lift Corrector чудово приховує почервоніння і видимі дрібні капіляри. Світловідбиваючі пігменти коректора надають шкірі вік весняну свіжість і енергію.

Для створення неймовірного макіяжу очей в весняно-літню колекцію від Make Up Factory увійшла палітра тіней Eye Colors в найніжніших лавандових відтінках №49 Blooming Provence,
гармонійно поєднуються між собою. Приємна ніжна шовковиста текстура тіней дозволяє втілювати різноманітні образи, як ніжні, так і екстравагантні.

Для додання очам свіжого весняного сяйва в колекцію макіяжу Trend Look Spring / Summer 2015 увійшли запечені високоякісні тіні для повік Eye Shadow з шовковистим ефектом перлів. Дані тіні представлені в двох відтінках № 89 Lavender Pink — вишуканий лавандово-рожевий і № 64 Light Teal — м'ятно-зелений відтінок весняної зелені.

Тіні для повік Eye Shadow розроблені за спеціальною технологією, яка забезпечує максимальну інтенсивність і яскравість кольору, а також його стійкість. Крім цього, до складу тіней входять мерехтливі частинки, які подарують очам чарівну іскорку. Eye Shadow можна наносити як сухими, так і вологими, від чого і буде залежати інтенсивність і глибина кольору.

Додати очам виразного контуру допоможе водостійкий автоматичний олівець для очей Automatic Eyeliner, який в новій весняно-літньої колекції від Make Up Factory представлений в двох чудових відтінках: № 03 Anthracite — експресивному антрацитному і № 14 Intense Teal — інтенсивному темно-бірюзовому. М'яка високоякісна текстура олівця дозволяє легко намалювати чіткий контур уздовж верхнього і нижнього підстави вій. Розтушувати олівець допоможе вбудований аплікатор. Крім цього, Automatic Eyeliner забезпечений знімною точила, яка дасть можливість тримати кінчик олівця в ідеальному стані.

Завершити макіяж очей допоможе чорна туш для вій All in One Mascara, яка представлена ​​в колекції Trend Look Spring / Summer 2015 лімітований квітковому мереживній дизайні. Унікальна форма пензлика дозволяє наносити туш максимально рівномірно і забезпечує віям спокусливий обсяг, ідеально завиваючи їх. До того ж, щільна текстура туші візуально подовжує вії. При повторному нанесенні туші All in One Mascara ефект максимізує, при цьому вії залишаються гнучкими і еластичними.

Для створення макіяжу губ в нову весняно-літню колекцію від Make Up Factory увійшов олівець для губ Defining Lip Liner в теплому бежево-рожевому відтінку № 81 Warm Rosewood. Кремова текстура олівця з легкістю підкреслить контур губ і запобіжить розтікання помади і блиску. Defining Lip Liner має вбудовану пензлик, за допомогою якої можна розтушувати олівець, а також професійно нанести губну помаду.

Розкішний шовковистого блиску губам додасть кремова помада Lip Color, яка в новій колекції представлена ​​в двох незрівнянних відтінках: м'якому натуральному № 111 Nude Lavender і ніжно-рожевому № 245 Pink Summer. Помада дивно м'яко лягати на губи, робить їх більш пухкими і надовго зберігає свою інтенсивність.

Неповторного глянцевого мерехтіння губ допоможе додати блиск для губ з фруктовим свіжим ароматом Hydro Lip Smoothie, доступний в двох нових відтінках: натуральному № 19 French Nude і абрикосовому № 26 French Apricot. Кремова текстура блиску заповнює невеликі лінії і зморшки, роблячи губи більш пухкими. Формула Hydro Lip Smoothie збагачена гіалуроновою кислотою, яка інтенсивно зволожує шкіру губ; заспокійливим бісаболол з масла ромашки, а також маслом ксіменіі (отримують з насіння диких оливок), яке живить суху шкіру губ, роблячи її бархатистою. Від шкідливого впливу ультрафіолетового випромінювання шкіру губ захистить сонцезахисний фактор SPF 10.

Для завершення ніжного весняного образу в колекцію Trend Look Spring / Summer 2015 від Make Up Factory включили два нових відтінку лаку для нігтів Nail Color, які будуть ідеально поєднуватися з макіяжем очей: № 397 Spring Lavender — витончений лавандовий відтінок і № 534 French Mint — ніжний м'ятний відтінок. Плоска широка щіточка дозволяє точно розподілити лак по нігтьової пластини, не залишаючи розлучень. Стійка текстура лаку тримається на нігтях тривалий час, зберігаючи інтенсивний чарівний блиск.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua