Negative Space - новий ультра-модний манікюр сезону весна-літо 2015

Найбільш кричущою новинкою на останніх модних показах весна-літо 2015 став сміливий манікюр Negative Space. Такий дизайн нігтів був використаний багатьма дизайнерами на тижні моди і він став абсолютним трендом.

Negative Space (негативне простір) – це технологія нанесення лаку лише на частину нігтьової пластини, залишаючи простір, що залишився незабарвленим. Багато хто називає манікюр Negative Space сміливішою інтерпретацією манікюру Nude, але з яскравими акцентами.

Манікюр Negative Space виглядає вельми цікаво і стильно і відкриває величезні творчі можливості. Варіації нового ультра-модного дизайну безмежні: зафарбовані частини нігтя можна виконувати у вигляді смужок, півмісяця, різноманітних геометричних фігур або інших складних візерунків, які наносяться невеликими фрагментами по краях або бічних частинах нігтів.

Манікюр Negative Space немов жіночий одяг, крізь яку інтригуюче видніється шовковиста шкіра. Манікюр Negative Space — це як сукня з глибоким декольте або великим вирізом на спині, підкреслює достоїнства жінки. Тому з новим модним манікюром Ви будете виглядати особливо загадково і будете привертати увагу представників сильної статі, оскільки в Negative Space є щось неусвідомлене і спокусливе.

Новий трендовий дизайн нігтів досить універсальний: він чудово виглядає в будь-якому кольорі, підходить нігтиками різної довжини і форми. Крім цього, манікюр Negative Space можуть використовувати жінки різного віку для створення будь-якого образу.

Крізь незвичайний манікюр Negative Space видніється натуральний колір нігтьової пластини. Тому за нігтиками потрібно максимально доглядати, щоб можна було оголити їх без сорому. Нігті повинні бути акуратними, красивими і здоровими.

Існує кілька способів створення стильного манікюр Negative Space. Найпростіший спосіб полягає у використанні липкої стрічки, шматочки якої у вигляді необхідної форми (смужки, ромби, кола, квадрати, зигзаги) слід наклеїти на нігтики і потім фарбувати їх лаком для нігтів необхідного відтінку. Не чекаючи повного висихання лаку стрічку необхідно акуратно зняти. В результаті вийти вишуканий манікюр з видимими областями натуральних нігтів.

Другий спосіб створення манікюру Negative Space трохи складніше. Він полягає в тому, що вільно простір на нігтях потрібно просто намалювати, тобто контури бажаного малюнка вільної частини нігтя слід позначити пензликом, а простір, що залишився навколо нього зафарбувати лаком.

Ще один, більш легкий спосіб створення модного дизайну нігтів Negative Space — використання кошти для зняття лаку. В цьому випадку лак спочатку необхідно нанести на всю нігтьову пластину. Потім взяти пензлик, змочити її в засобі для зняття лаку і видалити окремі ділянки лаку для утворення необхідного малюнка.

Будьте в тренді! створіть новий манікюр Negative Space! Дивуйте оточуючих цікавим ультра-модним дизайном нігтів!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua