Intenso - аромат чистого інстинкту від Dolce &; Gabbana (Дольче і Габбана)


Легендарний дизайнерський дует Dolce & Gabbana (Дольче і Габанна) двадцять років тому запустив свій перший чоловічий аромат Pour Homme, який став культовим і ідеально втілив в собі енергійного і елегантного чоловіка в стилі Dolce & Gabbana. В кінці 2014 року дизайнери презентували сучасну інтерпретацію парфумерного бестселера, його оновлену, більш інтенсивну версію — чоловічий аромат Pour Homme Intenso, який підкреслить характер і глибину чоловіки.

Парфумерне творіння Intenso від Dolce & Gabbana — це аромат чистого інстинкту, сили і волі нестримних емоцій!

Чоловік Intenso сильний і рішучий, він береже в своєму серці любов до традицій, живучи при цьому в сучасному світі. Чоловік Intenso живе сьогоденням, висловлюючи імпульсивно свої емоції. Він є сучасним відображенням елегантного чоловіка Dolce & Gabbana.

Intenso — фужерні-деревна ароматна композиція, побудована на контрасті чудових чистих свіжих акордів, відтіняють насиченими теплими нотами. Оригінальність і глибина нового чоловічого аромату від Dolce & Gabbana стали відкриттям в світі парфумерії, оскільки при його створенні був вперше використаний акорд Moepel — південно-африканського дерева, яке має унікальний, чуттєвий і неймовірно насичений аромат. Акорд Moepel отримали за допомогою технології Headspace, завдяки якій зберігається і відтворюється чарівний аромат квітів і листя цього дерева.

Чуттєвий акорд Moepel пахне яскравими медовими, бальзамними і розкішними квітковими переливами, які абсолютно по-новому інтерпретують класичні тютюнові акорди.
Енергійний чоловічий аромат Intenso від Dolce & Gabbana відкривається в верхніх нотах яскравими акватичні нотами, витончено оттенением зеленими акордами базиліка і лаванди.

Ароматне серце Intenso іскриться чарівними нотами лаванди і мужнім акордом тютюну, який підкреслюють м'які ноти абсолю висівок і сухий скошеної трави. Елегантності і свіжості ароматного серця надають ноти кипариса і мускатного шавлії. Особливий характер серцевим нотам додає акорд Moepel, який м'яко перетікає в базу, огортаючи ароматну композицію шикарними квітковими, медовими і бальзамними акцентами.

База чоловічого аромату Intenso, крім унікального акорду Moepel, пахне енергійним, сильним і глибоким поєднанням нот ладану, сандалу і кипариса, які завершують ароматну композицію контрастом теплоти, свіжості і насиченості, підкреслюючи деревну основу і неповторну привабливість.

Дизайн флакона і зовнішньої упаковки аромату Intenso від Dolce & Gabbana зберігає вірність традиціям, але з новими сучасними акцентами. Форма флакона Intenso вторить культовим лініях флакона оригінального аромату Pour Homme, ніж підкреслює зв'язок з ним. Стриманий і елегантний скляний флакон з вигнутим силуетом виконаний в темно-коричневому тютюновому кольорі.

Флакон новинки елегантно прикрашають логотип Dolce & Gabbana і назва аромату Intenso, які виконані в мідному відтінку. Увінчує флакон Intenso циліндричний ковпачок, також мідного відтінку.

Зовнішня упаковка Intenso вторить колірній палітрі флакона. Зовнішня упаковка покрита розкішним тютюновим оксамитом і прикрашена мідними написами.

Нове покоління чоловіків Dolce & Gabbana надзвичайно ефектно представляє талановитий ірландський актор Colin Farrell (Колін Фаррелл). Він ідеально символізує всі аспекти ароматної композиції Intenso. Енергетика Коліна викликає повагу, а його очі наповнені глибиною і життям. Колін поєднав в собі силу, привабливість і ніжність.

Рекламні постери Intenso відзняті на тлі темних величних вулканічних гір. Чоловік Intenso дивиться вперед. В його очах читається рішучість. На ньому одягнена проста біла футболка з пошарпаними краями. Він знаходиться в гармонійній середовищі, оточений теплими, природними коричневими і чорними відтінками.

Ця гармонія була відображена об'єктивом культового американського фотографа Mark & ​​nbsp; Seliger (Марка Селігера), який прославився своїми елегантними, безпосередніми і чарівними портретів зірок кінематографії та музичного світу.

Автором рекламний роликів аромату Intenso став оскароносний італійський режисер Paolo Sorrentino (Паоло Соррентіно), унікальна естетика якого просто заворожує. В якості режисера Паоло, був обраний не випадково. Адже він має спільне коріння і таку ж сильну любов до прекрасного, як і Стефано Габбана. Величні роботи Паоло Соррентіно та його вражаючі руху камери переносять в сучасний світ кіно багатство легендарних італійських режисерів далекого минулого.

Новий чоловічий аромат Intenso від Dolce & Gabbana представлений у флаконах об'ємом 40 мл, 75 мл і 125 мл у концентрації Eau de Parfum (Парфумована вода). Нова енергійна і елегантна ароматна колекція для чоловіків від Dolce & Gabbana також представлена ​​лосьйоном після гоління Intenso, дезодорантом Intenso і гелем для душу Intenso.

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua