Виразний романтичний макіяж - тренд сезону весна-літо 2015 року


8 березня, перше побачення, вечеря при свічках з коханою, святкове відвідування ресторану зі своєю другою половинкою, романтичні прогулянки під вогнями вечірнього міста — все це вимагає особливого макіяжу. Кращим варіантом в даному випадку є романтичний макіяж, оскільки він дозволяє створити найбільш запам'ятовується образ і, разом з тим, зберегти жіночність, не виглядаючи при цьому сірою мишкою або фатальною жінкою.

Зазвичай романтичний макіяж — натуральні, природні, жіночні, приємні і легкі відтінки, а також м'які і ніжні лінії. Однак навесні і влітку 2015 року трендовим буде досить яскравий і виразний романтичний макіяж.

Всесвітньо відомі стилісти і візажисти рекомендують всім представницям прекрасної статі дотримуватися чуттєвих і жіночних образів, які максимально підкреслять всі достоїнства. У весняно-літньому сезоні 2015 моді будуть великі виразні очі, пухкі губи, ніжний рум'янець, розкішна оксамитова шкіра. Основним завданням виразного романтичного макіяжу є привернення уваги чоловіків. Дуже важливо пам'ятати про одне головне правило — мати привабливий, романтичний і жіночний вигляд, але при цьому не бути схожою на " нічного метелика ".

Для створення ідеального виразного романтичного макіяжу сезону весна-літо 2015 потрібно дотримуватися кількох правил:

1. В першу чергу увагу слід приділити шкірі. Вона повинна виглядати бездоганно, природно і трошки засмаглою. У цьому сезоні слід віддавати перевагу бежевим, персиковим, пісочним відтінкам тональних засобів. При наявності недоліків шкіри їх слід акуратно замаскувати консілером. Для створення виразного романтичного макіяжу вибирайте пудру з легкою текстурою, наприклад, мінеральну або пудру в кульках. Здорову шкіру обличчя ідеально підкреслить пудра з мерехтливими частинками — вона додасть Вашому образу сяйва і весняної свіжості. спекотним влітку можна обмежитися ВВ-кремом, так як він має надзвичайно легку текстуру.

2. Для створення виразного романтичного макіяжу очей сезону весна-літо 2015 візажисти дозволяють використовувати широку палітру тіней для повік. Бажано вибирати для романтичного образу світлі відтінки тіней, а також лілові і рожеві. Але категорично не рекомендується використовувати рожево-ліловий палітру, якщо у Вас полопалися капіляри або втомлені очі, оскільки такі відтінки ще більше підкреслять дані недоліки. Також для створення виразного романтичного образу допускається нанесення більш яскравих відтінків тіней для повік. Максимально обережно використовуйте тіні, а то замість романтичного Ваш макіяж стане вульгарним.

Контур очей можна вивести чорним олівцем або підведенням, але стрілки повинні бити акуратними. Завершити макіяж очей слід чорної тушшю для вій. До того ж, у весняно-літньому сезоні 2015 дозволяється використання накладних вій. Не забудьте підкреслити брови матовими тінями або ж олівцем. Будьте обережні, адже виразний і таємничий погляд є таємною зброєю кожної жінки.

3. Одним з головних правил в романтичному образі — це макіяж губ. У цьому сезоні в тренді класичні романтичні відтінки губної помади — блідо-рожевий, світло-бузковий, персиковий, кораловий відтінки. також можна скористатися блиском для губ світло-рожевого, світло-ягідного або абрикосового відтінку. Щоб додати губам об'єму потрібно поверх блиску або помади посередині як верхньої губи, так і нижньої нанести консилер, а потім пальцями розтушувати його.

4. Доповнить виразний романтичний макіяж прозорі рум'яна персикового або ніжно-рожевого відтінку. Рум'яна потрібно ретельно розтушувати, щоб вони виглядали максимально природно.

Спробуйте створити виразний романтичний макіяж — і Ви будете наймоднішою в весняно-літньому сезоні 2015!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua