Blue Land - блакитний аромат свободи від Trussardi (Труссарді)


Випустивши в 2012 році аромат для чоловіків My Land італійський парфумерний будинок Trussardi (Труссарді) навіть уявити собі не міг, що він стане пророчим. Цілий віртуальний світ заселили шанувальники ароматної композиції і всієї лінії засобів для догляду за тілом My Land. Через три роки, в березні 2015 року, подорож на край Землі до узбережжя моря з нескінченним горизонтом, де зливаються воєдино поезія і наука, продовжує новий чоловічий аромат Blue Land.

Нове парфумерне творіння Blue Land від Trussardi — це більш свіжа і легка версія аромату My Land. Ароматна композиція Blue Land переносить в світ чистих емоцій, де сила і краса дивовижної природи створюють незвичайні пейзажі. Синій колір аромату Blue Land символізує колір заходу, енергії і світла. Blue Land — блакитний промінь, що передає відчуття свободи.

Над створенням чуттєвого парфуму Blue Land працював талановитий парфумер Alexandra Kosinski (Олександра Косинські). У неї вийшов свіжий і розкішний аромат, який ідеально підійде для цілеспрямованих, успішних, сучасних і стильних чоловіків.

Чоловік Blue Land завжди знаходиться в центрі уваги і підкорює серця всіх представниць прекрасної статі. Аура дивного освіжаючого напою Blue Land надає чоловікові неповторного шарму і допомагає йому закрутити голову будь- красуні.

Елегантна деревинно-цитрусовий ароматна композиція Blue Land від Trussardi відкривається в верхніх нотах іскристими свіжими акордами гіркого апельсина і тонізуючими соковитими акордами зеленого яблука, які доповнюють текстурні ноти дубового моху, насичуючи тим самим аромат мужністю.

Ароматне серце Blue Land захоплює поривом свіжого вітру і забирає до чудових лавандовим полях, спускаючись з гірських вершин до узбережжя моря, де панують пронизливі акорди імбиру. Свіжі акватичні ноти серця Blue Land бризкають енергією, запрошуючи в подорож за відкритими емоціям.

Чуттєва і тепла база Blue Land пахне контрастними акордами замші, верівера і кашмерана, які розкривають мужність і рішучість ароматної композиції.

Форма флакона нового аромату Blue Land від Trussardi вторить елегантним лініям флакона попередника, аромату My Land. Флакон Blue Land — поєднання художньої майстерності з сучасним мистецтвом. Крізь витончений прозорий скляний флакон Blue Land видно небесно-блакитна ароматна есенція чоловічий гармонії.

Бічні грані флакона Blue Land декоровані вишуканим блакитним ремінцем з кращої італійської шкіри, який уособлює мужність, просту елегантність і свободу. Флакон прикрашає сріблясте тиснення. А автентичність використаних матеріалів та високу якість роботи кожевников підтверджують родинний герб парфумерного будинку Trussardi і всіма відома фраза Genuine Leather Made inItaly.

Унікальна зовнішня упаковка Blue Land підкреслює елегантність ароматної композиції. Сучасну коробочку Blue Land прикрашає фамільний герб Trussardi і назва аромату.

Обличчям рекламної кампанії нового ароматного творіння Blue Land став генеральний директор будинку, успішний чоловік Tomaso Trussardi (Томасо Труссарді), який є втіленням вишуканої елегантності, стилю і традиції будинку Trussardi.

На рекламних постерах привабливий, харизматичний і сильний чоловік Blue Land насолоджується чудовим синім заходом. Він наповнений емоціями і відчуттям свободи.

Нове парфумерне творіння Blue Land від Trussardi представлено у флаконах об'ємом 30 мл, 50 мл і 100 мл у концентрації Eau de Toilette (Туалетна вода). Також в ароматну колекцію Blue Land увійшли шампунь-гель для душу Shampoo & Shower Gel, дезодорант Alcohol Free Deodorant і дезодорант-спрей Natural Spray Deodorant.

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua