Sahara Sunset Collection Summer 2015 - нова літня колекція макіяжу від Make Up Factory (Мейк-ап Фекторі)


У березні 2015 року відома німецька торгова марка Make up Factory (Мейк-ап Фекторі) спеціально до літнього сезону випустила на косметичний ринок нову лімітовану колекцію макіяжу < strong> Sahara Sunset (Захід в Сахарі).

На створення нової колекції надихнуло дивовижне спекотне диво природи — пустеля Сахара з її захоплюючими дух червоно-коричневими піщаними дюнами і чистим блакитним небом, які дарують відчуття свободи і штовхають на пригоди.

Нова колекція макіяжу Sahara Sunset відображає теплу палітру піщаних пейзажів. Декоративні засоби нової літньої колекції від Make up Factory додадуть шкірі бронзового відтінку, зроблять більш виразними очі, підкреслять чуттєвість губ і розкішний літню засмагу.

Колекція Sahara Sunset представлена ​​триколірної бронзірующей пудрою Sun Teint Powder в палітрі №10 Sahara Dunes (Дюни Сахари), яка подарує шкірі природний ніжний літню засмагу. Пудра складається з трьох гармоніюють відтінків, які можна використовувати самостійно або змішувати для отримання більш інтенсивного відтінку. Дрібнодисперсні частинки мінералів топазу і кварцу додадуть шкірі обличчя легке мерехтіння і шовковистий блиск. Крім цього, пудра Sun Teint Powder збагачена вітаміном Е.

Щоб надати металевого блиску шкірі особі, шиї і декольте в колекцію Sahara Sunset включили кремовий хайлайтер Luxury Glitter Cream в вершково-рожевому відтінку №9 Desert Rose. Кремово-гелева текстура хайлайтера рівномірно лягати на шкіру. Розкішні світловідбиваючі частинки Luxury Glitter Cream осідають на шкірі, немов дрібні кристали, при цьому не обсипаючи з неї.

Для додання глибини і млосності погляду в літню колекцію Sahara Sunset від Make up Factory включили запечені тіні для повік Eye Shadow в чотирьох нових дивовижних відтінках:
№22F Bronze Dune — бронзовий відтінок дюн;
№32D Red Desert — відтінок червоної пустелі;
№39 Sahara Beige — бежевий відтінок Сахари;
№46 Green Terra — теракотово-зелений.

Тіні колекції Sahara Sunset зроблять очі більш виразними з шовковисто-перловим сяйвом. Нові тіні Eye Shadow створені за спеціальною технологією, яка надає відтінкам інтенсивності, забезпечує максимально яскравий ефект і тривалий час зносу. До складу тіней входять мерехтливі частинки, які надають очам чарівне сяйво. Високоякісна текстура тіней дозволяє застосовувати їх як в сухому, так і в вологому вигляді.

Підкреслити красу очей допоможе каліграфічний підводка для очей Calligraphic Eye Liner в новому теплом коричневому кольорі №05 Brown. Лайнер забезпечений унікальною пензликом з надзвичайно тонкими синтетичними волокнами, які дозволяють з легкістю намалювати як найтонші, так і виразні дуже широкі стрілки.

Також в нову літню колекцію Sahara Sunset від Make up Factory увійшла туш для об'єму вій Deep Black Volume Mascara насиченого чорного кольору №01 Deep Black. Вугільно-чорні пігменти туші надають віям невідпорним інтенсивний колір і максимальний обсяг. Туш Deep Black Volume Mascara зміцнює вії, робить їх блискучими і еластичними. До того ж, туш ідеально підходить для жінок з чутливими очима і з контактними лінзами.

І, звичайно ж, в літню колекцію макіяжу Sahara Sunset включена помада-кондиціонер Glossy Lip Stylo з SPF 15 в двох вишуканих відтінках: теплом червоному - №13 Sahara Red і ніжно-рожевому - №25 Natural Rose, які додадуть губам сексуального блиску. Помада робить губи витончено глянцевими, зволожує їх і захищає від ультрафіолетового випромінювання.

Спробуйте декоративну косметику нової літньої колекції Sahara Sunset від Make up Factory — і Ви відчуєте себе володаркою піщаних дюн Сахари!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua