Новинка 2015: Ultra Male - потужний і спокусливий еліксир спокуси від Jean Paul Gaultier (Жан-Поль Готьє)


Влітку 2015 року чоловіча ароматна колекція Le Male епатажного французького будинку моди і парфумерії Jean Paul Gaultier (Жан-Поль Готьє) поповнилася новинкою — розкішним сучасним ароматом Ultra Male. Хоч колекція Le Male складається з більш ніж десяти парфумерних творінь, новий аромат Ultra Male став більш інтенсивним і насиченим Фланкер дебютного аромату Le Male, створеного двадцять років тому в 1995 році.

Ultra Male — більш пряна, доповнена ударною дозою тестостерону, версія оригінального аромату. Ultra Male — мужня, сильна, зваблива і одночасно делікатна ароматна композиція, побудована на контрастних акордах.

Нове парфумерне творіння Ultra Male від Jean Paul Gaultier призначене для сучасних, молодих, чуттєвих, мужніх представників сильної статі, які рішуче налаштовані на завоювання уваги і вважають за краще при цьому вельми делікатний підхід.

Над створенням нового неповторного чоловічого аромату Ultra Male працював іменитий геніальний парфумер Francis Kurkdjian (Франсіс Куркджан), який є автором оригінальної композиції Le Male. З властивою йому фантазією і вигадливістю Франсіс додав оригінальному аромату сучасного, мужнього звучання. Так, у парфумера вийшов потужний і спокусливий афродизіак, делікатний і вишуканий ароматний еліксир спокуси Ultra Male.

Свіжий, насичений східно-фужерний аромат чудово доповнений пікантною грою спецій і трав, що в результаті створює гармонійну і чарівну композицію Ultra Male.

Ароматна композиція Ultra Male від Jean Paul Gaultier в верхніх нотах відкривається динамічним феєрверком цитрусових акордів бергамоту, які символізують стрімкий темп життя, які гармонійно поєднуються з прохолодними нотами свіжої м'яти і стриманими, трав'янистими відтінками благородної лаванди. легку солодкість цього ароматного звучанню додають ніжні, м'які акорд прянощі и соковитою груші.

Хвилююче ароматне серце Ultra Male іскриться запашними пряними нотами кмину і кориці, які підкреслює бальзамическая солодкість мускатного шавлії.

Чуттєва база аромату Ultra Male обволікає магічними акордами чуйною чорної ванілі, глибокими нотами дорогоцінної амбри і благородними деревними відтінками, які надають композиції приховану силу і мужність.

Аромат Ultra Male — це загадковий світ протиріч і контрастів, який притягує і інтригує, як і всі творіння великого Jean Paul Gaultier.

Нове парфумерне творіння Ultra Male ховається в ексцентричному, характерному для знаменитої колекції Le Male, флаконі, форма якого нагадує чоловічий торс. На цей раз дизайн флакона виглядає трохи сексуальніше і рельєфніше, в порівнянні зі своїми попередниками. Флакон Ultra Male «одягнений» в таємничу, величну темно-синю тільняшку з чорними смужками, що володіє магічним тяжінням.

Обличчям рекламної кампанії нового аромату Ultra Male став австралійська супермодель Jarrod Scott (Джеррод Скотт), який є ідеальним втіленням основних цінностей будинку Jean Paul Gaultier.

Нова ароматна композиція Ultra Male доступна у флаконах об'ємом 40 мл, 75 мл і 125 мл в інтенсивній концентрації Eau de Toilette Intense (Туалетна вода).

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua