Макіяж для карих очей

Як говорив знаменитий дизайнер Кельвін Кляйн: «Для жінки найголовніше - виглядати цілком природно. Але для цього потрібно багато косметики». І це щира правда! Адже макіяж – це чудотворне мистецтво створення вашого нового образу. Якщо ви зробите якісно макіяж, то ви не тільки вади, а й підкреслите вашу красу, а також завершите ваш образ. Але пам'ятайте, що підбирати кольори і відтінки косметики для макіяжу необхідно строго під тип вашої шкіри обличчя, відтінок ваших очей і волосся.

У чому секрет карколомного макіяжу спекотних карооких брюнеток?

Отже, якщо ви є кароокою володаркою шовковистих, темних, наче ніч, волосся, то перед вами відкриті всі горизонти світу краси. У макіяжі для вас підійдуть природні кольори: коричневий, синій, колір морської хвилі, білий, чорний, сірий, зелений і золотистий. Не забувайте про те, що підкреслити свої чарівні карі очі ви зможете, використовуючи підводку або олівець для очей. Хочете розширити колірну гамму і зачарувати одним помахом своїх вій, то сміливо використовуйте туш коричневого кольору. Але, якщо вас не влаштовує розмір ваших очей, то в цьому випадку, нанесіть на повіки пару відтінків тіней (від світлих до темних), так ви не тільки візуально збільшите свої карі очі, але і додасте їм неймовірний блиск. І пам'ятайте, для смаглявої шкіри обличчя найкраще підходять теплі відтінки макіяжу:

        
  • оливковий,
  •     
  • бронзовий,
  •     
  • блідо рожевий.

Але, якщо ваша шкіра світла, то використовуйте холодні кольори:

        
  • пурпурний,
  •     
  • блакитний,
  •     
  • ментоловий,
  •     
  • срібний.

Одним словом, якщо ви хочете завоювати серця одним тільки поглядом, то експериментуйте. Адже все залежить від польоту вашої фантазії. Але, при цьому пам'ятайте, що кольори ваших тіней не повинні істотно відрізнятися від тону вашої шкіри. А також, помітний макіяж ваших карих очей не повинен бути пригнічений, насиченим відтінком рум'яна або помади.

Які правила в макіяжі повинні дотримуватися чарівні кароокі блондинки?

Якщо ви є білявою красунею з карими очима, то до вашої особи підійдуть самі теплі й ніжні відтінки в макіяжі. Ваші повіки можуть бути покриті тонким, золотистим шаром тіней кольору піску або ж соковитим шаром тіней кольору зеленої трави. Також ви зможете нанести на свої повіки карих очей ніжні тіні кольору червоних троянд. Але, якщо ви віддаєте перевагу макіяж в холодних тонах, то тіні кольору яскравого неба або морських хвиль будуть якраз до речі. І, звичайно ж, вам, як власниці білявого волосся ідеально підійдуть тіні з відтінком стиглих персиків або сліпучого золота. Якщо ж ви хочете створити образ пристрасної «білої вовчиці», то в даному випадку виберете для себе макіяж «смоки – айс». Його чіткі чорні лінії стрілок і холодні сірі відтінки тіней запалять в ваших карих очах полум'я пристрасті. Не забудьте, про своїх бровах. Вони повинні бути завжди на тон темніше вашого волосся. А також, вам варто подбати про їх формі. Якщо ви зробите свої брови трохи темніше, то їх форма повинна бути трохи тонше, ніж зазвичай. Щодо рум'ян, то вам, як блондинці можна використовувати її в макіяжі на свій розсуд. Що ж стосується, макіяжу ваших губ, то тут все залежить від обставин, а точніше від часу доби. Якщо ви наносите денний макіяж, то колір ваших губ повинен виглядати природним. У свою чергу в вечірньому макіяжі можна використовувати насичені відтінки помади, але тільки в тому випадку, якщо ви не робите акцент на свої карі очі.

Які таємниці макіяжу можуть відкрити для себе пристрасні кароокі рудоволосі красуні?

Отже, вам, як пристрасної, кароокою красуні з волоссям кольору палючого полум'я в макіяжі можна сміливо експериментувати з яскравими відтінками тіней зеленої, соковитої трави або темними відтінками болота. Крім цих відтінків природи вам ідеально підійдуть м'які коричневі і бежеві кольори. Теплий відтінок вашої шкіри обличчя додасть тональна основа жовтого кольору. Якщо ж ви віддаєте перевагу холодні тони макіяжу, то використовуйте тональну основу нейтрального кольору або кольору порцеляни. Але, якщо вас природа наділила веснянками, то їх не варто ховати під шаром тонуючих, косметичних засобів, а навпаки використовувати легкі кольори тональної основи. Що ж стосується макіяжу для ваших карих очей, то вам, як власницям яскраво барвистих рудих пасм волосся несказанно повезло. Адже ви можете вибирати найяскравіші і неймовірні кольори, такі, як колір дорогоцінного смарагду або соковитого баклажана. Але, пам'ятайте про те, що блакитний, рожевий і помаранчевий кольори макіяжу для рудоволосих дам просто не прийнятні. А ось, кольору каштана, родзинок або золота і міді запалять в ваших очах яскравий вогонь. Так як ви маєте від природи світлі брови і вії, то в даному випадку, вам потрібно використовувати підводку для очей кольору шоколаду і чорний або коричневий олівець для брів. Додати вашому погляду виразності допоможе чорна туш. Якщо у вас тонкі вії, то використовуйте подовжує туш для вій. Відповідно, своїх уст ви можете надавати більш насичені і соковиті відтінки, такі як колір червоної цегли або стиглого персика, і навіть колір п'янкого червоного вина.

Останні, тонкі штрихи макіяжу для карих очей

На завершення хочеться додати одне, якою б ви не вибрали образ, то чи денний макіяж, то чи урочистий, постарайтеся ретельно і стильно підбирати його відтінки. Перетворіть свої карі очі на щось загадкове, чуттєве і прекрасне, в те, що ніхто і ніколи не зможе забути. І знайте, ваша краса природна і неповторна, просто не кожній вдається це визнати. Але, якщо ви будете працювати над собою, то незабаром ви станете Богинею. І причиною вашого перевтілення стане не тільки макіяж, але і ваша любов до самої себе. Так що, будьте сміливіше, і у вас все вийде!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua