Як прибрати розтяжки на тілі?

Різні життєві ситуації призводять до появи розтяжок на нашому тілі. І звичайно, їх вид зовсім не радує. Та й жіноче розуміння про красу постійно підстьобує нас до самовдосконалення. Що ж робити в даній ситуації, як позбутися від розтяжок? Що б виробити план дій по боротьбі з даними косметичним недосконалістю, необхідно чітко уявляти, з чим саме ми боремося.

Розтяжки на тілі є рубці широкого колірного спектра і називаються «Стрий». Поява даних рубців обумовлено декількома факторами:

  • Гормональні зміни
  • Вагітність і грудне вигодовування дитини
  • Спадковий недолік змісту еластину в волокнах шкіри
  • Великі силові навантаження при заняттях спортом або підняття важких предметів

Розтяжки можуть з'явитися на животі або стегнах, сідницях або грудей і навіть на передпліччях і литках. Але на якій би ділянці нашого тіла вони не утворилися, їх поява завжди пов'язане з непосильним для нашої шкіри розтягуванням, при якому зростання тканин значно випереджає зростання епітелію, внаслідок чого наш епітелій стоншується і рветься. Але порожній простір завжди чимось заповнюється. У нашому випадку це заповнення відбувається сполучною тканиною. Колір рубців яскраво-рожевого поступово перетворюється в білий.

Ка позбутися розтяжок на тілі?

Розглянемо кілька варіантів:

  1. Відкоригувати своє харчування. Воно повинно бути повноцінним, з обов'язковою наявністю морепродуктів, фруктів, овочів, рослинного масла, горіхів і зелені. Ваша шкіра повинна отримувати всі необхідні речовини для відмінною еластичності. Любителям різних дієт необхідно додатково приймати вітамінні препарати і користуватися пом'якшуючими засобами по догляду за шкірою, до складу яких входить колаген.
  1. Використовувати різні масла від розтяжок, як засіб по догляду за шкірою. Чудово підійдуть лляне, мигдальне, оливкова і масло з пшеничних зародків. Велика кількість вітаміну Е, так необхідного для регенерації шкіри найлегше отримати з масел.Прімененіе ароматичних масел під час прийняття ванн і для поліпшення ефекту олійних втирання. Ідеальним вибором для даних процедур стануть лимонне, неролі, апельсинове, масло розмарину і рожевого дерева.
  1. Не забувайте про масаж. Приплив крові до цих ділянок просто необхідний. Так само покращиться обмін речовин. Масаж проблемних зон повинен стати одним з етапів в комплексній програмі по догляду за кожей.Разлічние варіанти обгортання від целюліту і розтяжок вже давно довели свій позитивний ефект. Процедуру обгортання виконують з використанням різноманітних косметичних засобів, у складі яких обов'язково повинні бути присутніми еластин, ланолін, колаген або масло какао.
  1. Більше плавайте. Регулярні відвідування басейну позитивно позначаються не тільки на шкірі, але і на всьому організмі, допомагаючи тримати його в тонусі. І виконання різних вправ у воді принесе позитивні емоції і велику користь м'язам.
  1. Допоможуть позбутися від розтяжок різноманітні процедури, які пропонують салони краси. Це можуть бути процедури по корекції за допомогою лазера, мікродембразія, ультразвукова корекція або мезотерапія. Так само салони надають послуги з проведення обгортання за допомогою водоростей і лікувальних грязей.
Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua