Як вибрати туш для вій?

Тушшю користуються абсолютно всі жінки, у кожної в косметичці вона безсумнівно є. Успішне нанесення туші залежить від кисті або щіточки. У перші місяці після придбання туші, зі своїм завданням косметика справляється відмінно. Перш ніж купувати туш для вій, необхідно зрозуміти який ефект бажаний. Домогтися потрібного ефекту допомагає не туш, а сам аплікатор для нанесення.

Якщо віям не вистачає обсягу, але довжина вій нормальна, підійде туш з великим аплікатором, на якому ворсинки повинні щільно прилягати одне до одного. Завдяки такому розміру і розміщення щетинок, туш практично огортає вії з усіх боків і тим самим робить їх більш об'ємними. Наносити туш необхідно починаючи з коренів вій і зигзагоподібними рухами рухатися вгору. Такі руху потрібні для того, щоб ретельно фарбувати кожну вію з усіх боків. Результатом будуть шикарні об'ємні вії.

Багато жінок вимагають від туші ефекту підкручування, вважаючи, що чим більше туші на віях, тим сильніше буде ефект. Насправді це не так. Вії з величезною кількістю туші злипаються і мають непривабливий вигляд, а після висихання туш обсипається. Для пухнастих довгих вій як підкручування підійде туш з силіконовим аплікатором. Такі аплікатори можуть бути як прямими, так і зігнутими, в цьому випадку особливої ​​різниці немає. У туші з ефектом підкручування щетинки дуже короткі, але головна особливість такого аплікатора в тому, що він має помірну гнучкість і не ламається. Завдяки такій властивості вії легше фарбувати трохи натискаючи, це як раз дасть той самий ефект підкручування. Наносити її необхідно також, як і будь-яку іншу туш починаючи від коренів вій і на середині трохи натиснути і вирівняти в потрібну сторону. Другий шар наноситься тільки на кінчики для того, щоб погляд став більш відкритим.

Наступний ефект, який жінки часто очікують від туші - це подовження. В такому випадку аплікатор повинен бути конусоподібним, то є підстава широке, а верх вузький. Аплікатор у вигляді спіралі також допомагає надати довжину, за рахунок того, що щетинки різної величини максимально фарбують вії, по всій довжині витягаючи їх вгору. Фарбують вії також починаючи від коренів, але через те, що довжина щетинок різна, короткі рівномірно фарбують саме біля коренів, а довгі наносять рівним шаром туш на всі вії. Найчастіше такі туші призначені для подовження. Ці аплікатори працюють на максимальне подовження вій. Ворсинки на аплікатори при нанесенні туші прикріплюються на кінчики, тому вії здаються ще більш довгими.

Якщо потрібно просто додати колір віям, підійде туш зі звичайним класичним аплікатором, без всяких вигинів, довгих або коротких щетинок. Весь аплікатор покритий стандартними по довжині щетинками, які рівномірно наносять туш на вії. Також існують туші різних кольорів: фіолетові, зелені, коричневі, сині та ін. Крім чорної туші, не меншою популярністю користується коричнева. За рахунок кольору жінки намагаються надати віям природність, частіше таким способом користуються володарки рудого волосся, через те, що вії у них світлі, а чорний колір в їхньому випадку виглядає занадто яскравим.

Туш для вій є одним з головних косметичних засобів в жіночій косметичці і вибір вимагає індивідуального підходу. Форма вій, густота, довжина - все це враховується жінкою перед покупкою кошти. Щоб не помилитися у виборі, кращим варіантом буде звернення до консультантів, які допоможуть підібрати необхідний косметичний продукт.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua