Тінт - феноменальна новинка декоративної косметики

Щорічно в б'юті-індустрії з'являються все нові і нові косметичні товари, що викликають інтерес у бьютіголіков - дівчат, які стежать за модними трендами як в одязі, так в косметиці і парфюмерії. Такі продукти спочатку здаються незрозумілими і незнайомими навіть професійним візажистам. Зовсім недавно з Південної Кореї до нас прийшла новинка з азіатським характером - тінт. Що ж це за чарівний засіб, що завоював любов багатьох представниць прекрасної статі?

Тінт - це пігментований рідкий флюїд для губ або щік, який створює легкий матовий відтінок, надаючи губам природний колір або приємний рум'янець шкірі. Головна відмінність тінта від блиску і помади - максимально природний вигляд губ після його нанесення, немов макіяжу зовсім немає. Створюється таке враження, що ви всього навсього з'їли кілька ягід смородини або ж пригубили келих червоного вина, після чого на губах залишився ледь помітний слід.

Часто тінт випускається в баночці і його потрібно наносити за допомогою аплікатора або пензлика, проте вже з'явилися примірники у вигляді помади. Незалежно від текстури головним завданням Тінта є надання губам природного напівпрозорого відтінку, немов подарований самою природою. Це чарівний засіб нібито зливається зі шкірою - він стає невловимим, не стирається, не розтікається, не залишає слідів на келихах, чашках або при поцілунках. Саме це робить тінт ідеальним продуктом декоративної косметики для створення все ще популярного ефекту зацілованих губ. Після використання тінта ніхто не здогадається, що результат був отриманий за допомогою б'юті-засобу.

Тінт має досить високу стійкість. Після нанесення засіб миттєво вбирається в губи, залишаючи після себе лише пігмент. Оновлювати тінт протягом дня не потрібно. В середньому відтінок зберігається до 8-10 годин, а в деяких випадках і на наступний день. Насиченість відтінку з часом зменшується майже непомітно - немов колір поступово витирають гумкою.

На косметичному ринку тінти представлені з написами «lip tint »і« lip stain». Фактично, це однотипні продукти, але «lip stain» вважається більш стійким. Палітра тінтів спочатку була мізерною. Вона складалася з 3-х кольорів (червоного, рожевого і помаранчевого). Але з часом палітра відтінків істотно розширилася, а також тінти отримали більш інноваційні склади. Сьогодні така фантастична новинка декоративної косметики стала must have для кожної модниці.

Тінт гранично простий в нанесенні. Буквально пару секунд - і готово. Не потрібно ретельно промальовувати кожен контур і нашаровувати засіб. Проблем з використанням не буде навіть у тих, хто не може рівно нанести звичайну помаду.

Недоліком класичних тінтів вважається те, що вони можуть злегка підсушувати шкіру губ. Тому перед використанням необхідно використовувати зволожуючий бальзам або ж вибрати тінт з активними зволожуючими компонентами. Залишки засобу потрібно зняти сухою серветкою.

При нанесенні тінта потрібно пам'ятати про розтушовування, яке потрібно робити дуже швидко за допомогою пальців або кісточки. Адже всього через кілька секунд засіб висихає і перетворюється в приємне матове покриття.

Для демакіяжу тінта з губ доведеться докласти трішки зусиль. Тінт - ультрастійкий засіб, тому звичайною водою його змити точно не вийде. Також міцелярною водою нічого не вийде. Щоб повністю прибрати залишки тінта з губ знадобиться засіб для демакіяжу - гідрофільне масло або ж двофазний лосьйон.

На косметичному ринку представлено кілька видів тінтів:

  1. Тінт-плівка - цей унікальний засіб з'явився порівняно недавно і дуже швидко став must-have у жінок. Тінт-плівка в наших косметичних магазинах зустрічається рідко, але все ж його можна знайти. Головною відмінністю тінта-плівки є нестандартний спосіб нанесення: спочатку потрібно покрити губи товстим шаром тінта, потім почекати 10-30 хвилин (залежить від виробника), а далі акуратно зняти плівку, що утворилася на поверхні губ. За цей час пігмент вбиреться шкірою губ і надасть їм яскравий колір, при цьому вони залишаються зволоженими і гладкими. У цього виду тінта вельми вражаюча стійкість.
  2. Помада-тінт - наноситься як звичайна помада, має приємну бархатисту текстуру і абсолютно не відчувається на губах. Помада-тінт залишає повноцінний відтінок на губах. Такі засоби представлені багатою палітрою кольорів. Тінт в вигляді помади дарує губам неповторний об'єм, живить їх, поки не зітреться (до 5 годин).
  3. Тінт-блиск - створений для тих, хто не дуже любить матові відтінки. Тінт-блиск має рідку консистенцію, володіє невисоким вмістом пігменту. Такий засіб чудово підходить для створення повсякденного природного образу. Тінт-блиск не володіє високою стійкістю. Покриття потрібно оновлювати через 2-3 години.
  4. Тінт-бальзам - унікальний засіб, який не сушить губи, він надає їм ніжний натуральний відтінок. Тінт-бальзам дуже зручний в нанесенні. Саме він допомагає створити ефект зацілованих губ.
  5. Тінт-олівець - представлений в дуже зручному кремовому стіці. Доглядає за губами і не сушить шкіру. Тінт-олівець наноситися, як помада. Тримається на губах 3-4 години.
  6. Масло-тінт - тоноване масло, що забезпечує губам повноцінний догляд. У порівнянні з класичний тінтом має менш яскраве і стійке покриття.
  7. Тінт-мус - створений для тих, хто хоче отримати подвійний ефект: яскравий відтінок і догляд. Тінт-мус має легку і ніжну текстуру. Стійкість 2-4 години, яка зберігається навіть при відвідуванні басейну.
  8. Тінт для градієнтного макіяжу губ - спеціально створений косметичними компаніями для швидкого створення градієнтних губ.
  9. Тінт-хамелеони - новинка, яка підкорила серця багатьох модниць. Хоч вони поки представлені в дуже маленькому асортименті, але дуже вражають.

На сьогоднішній день існує безліч тінтів. Їх виробляють не тільки торгові марки класу люкс, а й доступніші бренди. Багато представниць прекрасної статі оцінили цей феноменальний засіб. Спробуйте і Ви.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua