Pre-shampoo - унікальний засіб для додаткового догляду за волоссям

Близько п'яти років тому на косметичному ринку з'явився новий засіб для додаткового догляду за волоссям - пре-шампунь. Багатьом представницям прекрасної статі ідея вчених-розробників внести в звичне миття голови ще один продукт для догляду здалася просто божевільною. Навіщо ж волосся обробляти до миття, адже все одно ж все змиється? Однак новий засіб надзвичайно швидко припав до душі як перукарям-стилістам, так і жінкам, які люблять хоч іноді балувати своє волосся.

Що таке пре-шампунь?

Насправді концепція догляду за волоссям за допомогою пре-шампунів абсолютно не нова. Її використовували ще кілька століть назад індійські і африканські дівчата, які мали жорстке кучеряве волосся. У них постійно виникала проблема зплутаних пасем, які було практично нереально промити до кінця. Щоб зробити волосся слухняним і пом'якшити його, вони перед миттям голови стали наносити олію авокадо або кокоса. Такий підхід допоміг впоратися з виниклою проблемою і на багато років укорінився в повсякденному догляді за волоссям.

У наш час формат пре-шампуня або, як його ще називають англійською мовою «pre-shampoo» або скорочено «pre-poo», став набагато різноманітніший. Даний засіб представлено на б'юті-ринку у вигляді глиняних масок, масок-пінок, кремів і скрабів, які пом'якшують очищуючі властивості звичайного шампуню і захищають волосся. Новий зволожуючий продукт для догляду за волоссям перед миттям постійно використовує Джен Аткін - особистий стиліст сім'ї Кардашьян та Хадід, Джессіки Альби і Кеті Перрі, волосся яких зачаровують своєю красою.

Призначення пре-шампуня

Під час миття голови водопровідна вода із-за високого вмісту в ній солей важких металів агресивно впливає на волосся і шкіру голови. Такий згубний вплив сприяє розкриттю лусочок волосся, в результаті чого вимивається його колір, втрачаються волога і цінні білки, що призводить до тьмяності, сухості і невиразності волосся, а також лущення і свербіння шкіри голови. Головне завдання пре-шампуня - не допустити цього.

Pre-shampoo необхідно наносити до миття на сухе волосся. Даний чудо-засіб містить в своєму складі різноманітні олії, кераміди і інші корисні компоненти, що обволікують волосся захисним шаром, який запобігає піднімання волосяних лусочок солями важких металів і ПАВами з шампунів. В результаті волосся зберігає корисні компоненти і вологу в самому стрижні, заповнюються зволожуючими речовинами пористі ділянки, волосся стає неймовірно гладким.

Крім цього, пре-шампунь перешкоджає сплутуванню волосся, запобігає його розпушуванню, бореться з сухістю як пасем, так і кінчиків, а також сприяє збереженню насиченого кольору фарбованого волосся.

Відмінності пре-шампуня від кондиціонера і маски для волосся

Багато представниць прекрасної статі можуть сказати, що з такими проблемами волосся прекрасно справляються кондиціонери, які відновлюють і пом'якшують волосся після застосування шампуню. Однак експерти стверджують, що кондиціонер справляється вже з негативними наслідками, а пре-шампунь створений для запобігання катастрофи, оскільки він захищає волосся від пагубного впливу під час миття.

Якщо Ви хоча б один раз наносили на волосся до їх миття кокосову олію, олію ши, жожоба або іншу рослинну олію, то значить, що Ви вже знайомі з концепцією pre-poo.

До того ж, якщо порівнювати пре-шампунь і маску для волосся, то новий засіб для догляду має деяку перевагу. Власниці тонкого волосся після використання маски часто стикаються з тим, що залишки засобу залишаються на поверхні волосся навіть після дуже ретельного змивання, в результаті волосся стає тяжким і позбавляється об'єму. З пре-шампунем такого не станеться ніколи, оскільки він має більш легку текстуру, його залишки змиваються шампунем, в результаті волосся стає легким, розсипчастим і об'ємним.

Якому волоссю підходить пре-шампунь

Pre-shampoo відмінно підходить тим жінкам, які постійно фарбують волосся. Адже фарба дуже швидко змивається водою, в результаті колір стає тьмяним і непривабливим. В такому випадку пре-шампунь - це палочка-виручалочка. Він запечатує колір фарбованого волосся, захищає його від вимивання під час процедури очищення. Завдяки пре-шампуню фарбоване волосся надовго зберігає свою яскравість.

Також pre-shampoo допоможе відновити волосся після таких агресивних салонних процедур, як хімічна завивка або освітлення. Корисні компоненти засобу відновлять пошкоджене волосся, зроблять його гладким, шовковистим і блискучим.

Ще пре-шампунь - це ідеальне рішення проблеми посічених кінчиків, надзвичайно ламких і сухих пасем. Даний косметичний засіб чудово зволожує таке волосся, зміцнює його, наповнює корисними поживними компонентами, які надають волоссю здоровий вигляд, життєву силу, неймовірну гладкість і об'єм.

Без сумнівів, пре-шампунь по достоїнству оцінять власниці кучерявого волосся, оскільки після його використання кучері легко розчісуються, не путаються, стають слухняними і шовковистими.

Як використовувати пре-шампунь

Pre-shampoo рекомендується використовувати 1-2 рази на тиждень. Більшість таких засобів для додаткового догляду за волоссям необхідно наносити на сухе волосся на десять хвилин (очищуючі), тридцять хвилин (зволожуючі), а деякі навіть можна залишати на ніч, а потім помити голову вранці. За ніч корисні компоненти пре-шампунів глибше проникнуть в структуру волосся. Проте, не всі косметичні компанії рекомендують використовувати pre-poo на сухе волосся, тому обов'язково слід читати інструкцію.

Нанесений пре-шампунь необхідно розподілити за допомогою гребінця по всій довжині волосся, надіти шапочку, щоб створити ефект сауни і посилити ефект, а потім залишити на потрібний час. Однак використання шапочки для душа не обов'язкове. Пре-шампунь можна нанести на волосся перед початком тренування, а потім змити його через годину.

Під час миття голови шампунем, навіть з великим вмістом сульфатів, величезним подивом для Вас стане те, що він не буде пінитися. А все тому, що пре-шампунь нейтралізує згубну дію ПАВів, а волосся чудово очищується і без піни. Такі відчуття будуть незвичними для тих жінок, які ніколи не використовували безсульфатний шампунь.

Якщо для миття голови після пре-шампуня користуватися безсульфатним шампунем, то збільшитися позитивний вплив на волосся унікального засобу.

На сьогоднішній день пре-шампунь не поширений серед торгових марок мас-маркету. Вони є тільки в професійних і люксових косметичних лініях для догляду за волоссям. Так пре-шампунь представлений в асортименті таких всесвітньо відомих брендів, як Philip Kingsley (Великобританія), Sisley (Франція), L ' Oreal Professionnel (Франція, Іспанія), Kerastase (Франція ), Londa Professional (Німеччина) і багатьох інших.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 2500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 2500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua