Туш для вій. Як її підібрати?


Туш для вій – потрібне зброю в арсеналі кожної жінки. Давайте з'ясуємо з Вами, яка ж туш найкраща – подовжує або водостійка, підкручують або для додання обсягу? Які ж мінуси і плюси всіх цих видів туші для вій? Без туші себе почувати комфортно не може жодна жінка, хіба що їй пощастило з'явитися на світло з шикарними, густими і чорними як смола від природи віями. Тому туш для вій знайти можна практично в кожній косметичці. Ми можемо цілком, якщо знадобиться, не користуватися рум'янами або тінями, впоратися без підводки або ж олівця, але не без туші. Оскільки саме туш дозволяє нам красу очей підкреслити, їх виразність показати, гідності підкреслити.

Незважаючи на те, що досить великий асортимент туші, вона майже вся раніше виготовляється з таких компонентів: смоли і сажі, барвників і мила, поживних речовин. І це навіть не дивлячись на виробників. А що стосується сучасних спеціальних добавок, то як раз вони творити чудеса дозволяють - подовжувати вії і підкручувати їх, підфарбовувати, звичайно, і їх стан покращувати. У багатьох тушах для вій міститься ланолін, який має здатність знижувати ламкість вій, їх зволожувати. Якщо в туші для вій міститься касторове масло, то тоді воно зміцнить вії, їх живити буде. Що стосується меланіну, який дуже часто міститься в складі туші, то він являє собою відмінний антиоксидант, який чудово захистить ваші вії від негативного впливу навколишнього середовища. Крім того, досить поширені такі поживні елементи, які містяться в туші, – вітаміни Е, А, F, В5, а також кератин. Всі ці компоненти справляються прекрасно з проблемами ламкості вій і їх випадання. А що ж стосується консервантів, які є в туші для вій, то вони надають бактерицидну дію, перешкоджають поширенню мікробів в туші.

Туш, що містить таку величезну кількість різноманітних поживних і захисних речовин, навряд чи у Вас спровокує алергію. Так що володарка чутливої ​​шкіри сміливо можуть використовувати якісну туш. Запам'ятайте і те, що є і лікувальні туші, що володіють просто прекрасним хімічним складом. Це правда, не зовсім туш, це, швидше за все – гель для вій. У ньому відсутні окрашивающие пігменти, також склад лікувального гелю багатий на різноманітні поживні компоненти та необхідні нам мікроелементи. Така туш надзвичайно бережно за віями доглядає, роблячи їх більш густими і менш ламким.

Різновид тушею для вій і їх особливості

Що ж стосується різноманітності в представленій ніші, то можна виділить на косметичному ринку чотири основних типи туші: водостійку, що подовжує, підкручує і додає об'єм віям. Кожна туш при цьому має ряд своїх особливостей, що визначають властивості туші. Також туші різняться не тільки лише складом, але і також формою щіточки. Вибираючи відповідну туш, Ви орієнтуватися повинні на особливості власних вій. Багато що залежить також і від мети використання туші – на пляж фарбуватися краще водостійкою тушшю, яка під час купання не змиється водою.

А тепер давайте докладніше розглянемо всі види туші:

1. Туш для вій

Якщо Ви бажаєте свої вії максимально довгими зробити, то Вам підійде туш, в якій є такі компоненти: шовкові волокна або частки нейлону, які здатні до Ваших віям «приклеїтися» і їх візуально подовжити. Також багато сучасних виробників нам пропонують купувати подовжує туш для вій в спеціальних подвійних флаконах. У такого флакона з одного боку – засіб, який нарощує довжину вії, а з іншого боку – сама туш вже з барвником пігментом. Для того щоб вії Ваші стали максимально довгими, необхідно Вам нанести в два шари саму подовжує туш. Але тут працює правило «золотої середини» - трошки переусердствуете, і вії Ваші знайдуть абсолютно неприродний вигляд, так що обережні будьте.

2. Туш для надання об'єму вій

Така туш збагачена спеціальним воском, який Ваші вії набагато товщі зробить, а візуально – гущі. Пухнасті вії після такої туші зроблять максимально виразними Ваші очі. Тут дуже багато від щіточки залежить, а не тільки лише від туші. У такий щітки щетина повинна бути досить рівномірною – від цього залежить, як акуратно і рівно ляже туш на вії. Деякі з виробників покупцям пропонують застосовувати додаткову щіточку для вій, яка йде часто в комплекті з тушшю.

3. Підкручуюча туш для вій

Що стосується секрету такої туші, то тут справа не тільки в щіточкою, але і в самому складі туші. У підкручує туші форма щіточок зазвичай вигнута. Також в складі туші є різної довжини спеціальні ворсинки, що дає можливість красиво і легко завивати вії. Вигляд у власниці такої туші інтригуючий і загадковий. До складу підкручує туші входить кератин і смола, які при висиханні трошки стягують вії, і в результаті, вії починають вгору загинатися.

4. Водостійка туш для вій

Така туш просто незамінна для відпочинку, курортів на морському узбережжі. Токже більшість жінок почуваються ненафарбована досить незатишно, тому водостійка туш підійде чудово для любительок сауни або лазні. Та й волога погода абсолютно не ворог для водостійкої туші. Правда, необхідно знати, що використовувати занадто часто таку туш не можна, оскільки вона надто пересушує вії, а у деяких жінок з чутливою шкірою навіть може спровокувати свербіж, алергію, почервоніння в зоні очей. Більш того, необхідно знати, що для зняття макіяжу водостійкого потрібні особливі засоби – тут не допоможуть звичайні. І ще одна особливість – звертайте обов'язково увагу на те, що на водостійкою туші написано – якщо побачите Ви позначку “ moisture-proof ”, то Ви справу маєте до цієї водостійкою тушшю. Якщо ж Ви знайдете позначку “ water-proof ”, то це зовсім водостійка туш, а більш стійка до води туш, ніж звичайна, але це не підробка.

Також, коли Ви обираєте туш, необхідно звертати увагу не тільки на її гідності і декоративне призначення, а й на термін придатності, який не менш важливий. Запам'ятайте, що туш для вій може Вам служити тільки лише протягом 3 місяців. А термін придатності туші сухої становить півроку.

Бажаємо Вам удачі в виборі туші для вій. Наші рекомендації допоможуть Вам знайти шикарні вії.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua