Що краще: тональний крем або маскує олівець


Кожна жінка мріє мати гладкою шкірою і рівним, гарним кольором обличчя. У наш час існує така велика кількість маскує засобів, що домогтися ефекту «ідеального особи» - це тільки лише питання часу. Завдяки різноманітним маскуючою олівців і тональних кремів можна приховати різноманітні шкірні проблеми, наприклад, веснянки, запалення і т.д.

Багато дівчат не може визначитися, що краще: тональний крем або маскує олівець? Візажисти на це питання відповідають однозначно - використовувати для ідеального макіяжу потрібно і тональний крем, і маскує олівець. Дуже важливо ці два маскують кошти не плутати. Для початку необхідно розібратися, у чому між ними полягає різниця.

Таким чином, тональний крем – це, по суті, денний крем спільно з пудрою. Він продається або в тюбиках, або у флаконах. Застосовується як основа під макіяж, згладжує нерівності, вирівнює колір і маскує недоліки шкіри. Також тональний крем захищає обличчя від вітру і сонця.

Маскуючий олівець застосовується як база під тональний крем. Маскуючий олівець продається у вигляді фломастера або помади. Використовується для маскування невеликих дефектів: прищиків, пігментних плям, темних кіл під очима, веснянок, незначних шрамів і інші маленьких недоліків шкіри. Маскують олівці призначені для того, щоб замаскувати невеликі за площею ділянки шкіри.

Правильне використання маскує олівця і тонального крему

Тепер розберемося, як маскувати правильно цими засобами недоліки шкіри. Ви вже знаєте, що маскує олівець необхідний для того, щоб підкоригувати всілякі недоліки шкіри.

Тому, спочатку маскує олівець нанесіть під очима легкими штрихами, потім на інші проблемні зони. Найважливіше добре все розтушувати. Пам'ятайте, що маскує олівець зобов'язаний бути світліше на тон від тонального крему. А для того щоб колір обличчя «освіжити» і погляд зробити відкритим, краще використовувати під очима білий тон маскує олівця.

Протизапальний або антибактеріальний маскує олівець краще наносити на прищики. Такий олівець не тільки прищі приховає, але і допоможе в боротьбі з ними. Але такі кошти необхідно точно і акуратно наносити на прищик, оскільки вони шкіру сильно підсушують.

І взагалі необхідно використовувати всі маскують олівці надзвичайно акуратно, оскільки якщо великі мазки робити або замазувати по площі великі ділянки обличчя, то ефекту «маски» можна домогтися. Тому маскуючий олівцем краще не перестаратися. Наносите невелику кількість олівця на маленькі ділянки шкіри.

Після того, як всі маленькі проблеми шкіри замазали маскуючий олівцем, наносите тональний крем. Він Вашому макіяжу додасть завершеність. Шкіра Вашого обличчя буде виглядати бархатистою і рівною.

І пам'ятайте, що ні використовується тональний крем для того, щоб їм замазувати кола під очима або маскувати прищі.

Потрібно наносити тональний крем легкими постукуваннями, починаючи від середини особи і до його кордонів. А закріплюємо результат тонким шаром пудри.

Також як і олівець, так і тональний крем може на Вашій особі утворити ефект «маски». Щоб уникнути цього, необхідно підібрати правильно колір тонального крему. Для цього тональний крем нанесіть на щоку – ніякої різниці не повинно бути між кольором Вашої шкіри і тональним кремом. Для природності макіяжу, все маскуючі засоби краще наносити при денному світлі.

При застосуванні тонального крему можна і не використовувати маскує олівець, якщо у Вас немає якихось значних вад шкіри і Вам просто треба вирівняти колір обличчя або йому «свіжості» надати.

Також застосовувати можна маскує олівець без нанесення тонального крему. Але в цьому випадку Ваш маскує олівець буде на обличчі видно.

Отже, з вище перерахованого зробити можна висновок, що олівець підійде краще для маскування невеликих недоліків шкіри, а тональний крем підійде краще для вирівнювання кольору обличчя.

А провідні візажисти пропонують в ідеалі такупослідовність для нанесення на шкіру маскувальних засобів:

1. Поживний крем – призначений для того, щоб зволожити шкіру.
2. Тональна основа – необхідна для вирівнювання поверхні Вашої шкіри.
3. Маскуючий олівець – потрібен для маскування маленьких недоліків.
4. Тональний крем – призначений для вирівнювання кольору обличчя, для захисту від навколишнього середовища шкіри і для додання макіяжу завершеності.
5. Пудра – необхідна для ліквідації жирного блиску шкіри і для закріплення макіяжу.

Тепер Ви вже знаєте, що краще: тональний крем або маскує олівець, і як їх правильно використовувати.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 2500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 2500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua