Поживна губна помада


Поживна губна помада є однією з різновидів помад, яка популярності набуває в певний сезон року. Поживна губна помада, на відміну від інших видів, шкіру губ краще захищає від несприятливого впливу холодного повітря, особливо в осінньо-зимовий період, деколи і в весняний період, таким чином, запобігаючи на губах виникнення тріщин, пересихання, пересихання. А ось в жарку і сонячну погоду краще не користуватися живильним помадою.

Склад живильного губної помади і її переваги

Основа живильної помади – це натуральний рослинний віск, який видобувається з листя пальмових дерев і різноманітних трав. Часом в якості натурального воску використовуються інші речовини, що володіють аналогічними з воском властивостями.

У живильному помаді крім воску містяться масла (потрібні для пом'якшення), вітаміни А і Е (живлять шкіру губ), спеціальні плівкоутворювальні речовини (потрібні для стійкості), аромати (надають аромат), рослинні екстракти, консерванти (зберігають властивості), антиоксиданти (запобігають окисленню) і сонцезахисні фільтри.
Колір живильної губної помади залежить від кількості і виду доданої суміші пігментів і барвників.

Від інших видів поживна помада відрізняється великим вмістом жирів, пудри і воску, тому при нанесенні живильного помади на шкіру губ немає глянцевого блиску, а самі губи стають матовими. Для того щоб позбутися від такого ефекту візажисти радять на нижню губу (середню її частина) ще наносити крапельку блиску або масла, крім цього рекомендується підкреслювати контур губ при допомогою спеціального олівця. Олівець підбирається в тон губної помади.

Крім явних сприятливих характеристик поживна губна помада є ще й свого роду символом елегантності, оскільки вона підкреслює свіжий, здоровий колір обличчя і виразні, яскраві очі. До позитивних якостей віднести можна і те, що поживна губна помада наноситься рівномірно і легко, забезпечуючи тим самим абсолютне прокрашивание губ.

Як вибрати правильно живильну губну помаду?

Така помада повинна бути якісною, оскільки при нанесенні на шкіру губ частинки помади однозначно потрапляють в рот, а, отже, і всередину організму. Тому до складу живильного помади входити не повинні поживні речовини, які спровокувати можуть отруєння людини.

Отже, сумнівної якості, дешева поживна губна помада не підійде нам. Чи не підійде також і помада з вичерпаним терміном придатності. Помада вважається неякісною, якщо її оболонка деформована і довіри не викликає, якщо в чомусь сумніваєтеся, то краще не купувати таку помаду.

Перед придбанням живильної губної помади було б корисно вивчити її склад, особливо якщо Ви схильні до алергій, маєте проблеми з травленням і чутливу шкіру. Зазвичай склад вказується на етикетках. У складі живильної помади не повинно бути ланоліну, карміну і вазеліну.

На сьогоднішній день косметична промисловість випускає великий асортимент поживних губних помад. Необхідно також відзначити і те, що кожна компанія, яка випускає поживні помади, відразу розробляє кілька варіантів, які задовольнити змогли б вимоги різних потенційних клієнтів.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua