Таємниці характеру розкриє макіяж!


Багато жінок роблять макіяж з тієї причини, що їм просто це подобається або вони прагнуть слідувати за модою. Будь-яка жінка підбирає для себе декоративну косметику і завдає її особистим неповторним чином. Але мало хто з нас замислюється всерйоз про те, що макіяж розповісти може дуже багато чого про звички, характер, смаки і схильності жінки, відкрити її секрети і таємниці.

Зараз ми розглянемо, що ж означає з точки зору психологів той чи інший тип макіяжу.

Чому жінки не фарбуються?

Причини цього можуть бути різними – шкірні проблеми, алергічні реакції і т.д. Проте, буває і так, що немає видимих ​​причин, а жінка все одно відмовляється використовувати косметику. Психологи вважають, що в такому випадку причиною може бути занижена самооцінка – жінка себе не вважає привабливою, у неї виражені слабо жіночі риси, і вона не бачить резону стежити за собою. Додатковими причинами можуть бути хронічний брак часу, лінь і приклад старших. Наприклад, якщо в молодості мати не прагнула користуватися засобами краси, то це може для дочки стати несвідомої причиною зречення від косметики.

Також велике значення має оточення і виховання, особливо в ранньому дитинстві і також в підлітковому віці. Наприклад, якщо дівчинка підростала серед хлопчиків, грала і дружила в основному з ними, то в подальшому житті їй буде просто незрозуміло, для чого необхідна косметика.

Безперервна робота в колективі чоловіків також може стати причиною втрати жінкою своєї жіночності. Вона починає нейтрально одягатися, а часом навіть використовує чоловічу парфумерію.

Жінки, які хочуть у всьому бути рівними чоловікам, також можуть відрікатися від косметики. Фахівці це вважають симптомом фемінізму. Зазвичай такі жінки думають тільки про кар'єру, про те, як досягти успіху в бізнесі або на роботі, забуваючи в той же час, що привабливий зовнішній вигляд дуже важливий для успіху.

Егоцентризм іноді також є причиною відмови від декоративної косметики. Егоцентричні жінки впевнені в своїй безумовній значущості: навколо них крутиться весь світ, і їм нема чого думати про те, як же оточуючим сподобатися. Як не дивно, але деколи таке ставлення може приносити абсолютно несподівані плоди, і такі дами реально стають об'єктом поклоніння і уваги чоловіків.

Характер жінки і макіяж

Багато жінок роблять макіяж не тому, що їм просто подобається фарбуватися, а тому, що фарбуються все. Вони просто не бажають явно йти проти смаків і звичок всього суспільства. В основному їх макіяж майже непомітний і легкий: контурний олівець, туш для вій, блиск для губ. Серед таких жінок «фатальних» зазвичай не зустрічається. Вони не люблять до себе привертати увагу оточуючих, а симпатії чоловіків їм домогтися легше за допомогою поведінки і особистісних якостей.

Прихильниці викликає, яскравого макіяжу, або, як ще кажуть «бойової розмальовки», також для таких переваг мають найчастіше свої причини. Декому дуже кортить приховати непривабливу зовнішність (оскільки не всі на світі народжуються красунями, але ж щастя всім необхідно) або які-небудь дефекти, а деякі – особисті неприємні проблеми.

Психологи вважають, що якщо жінка, яка завжди віддавала перевагу помірний макіяж, різко раптом переходить на яскравий, то це є бажанням приховати від оточуючих внутрішню тривогу, а також дуже часту зміну настрою.

Також буває, що якщо жінка бажає змінити життя, то вона починає з радикальних змін у своїй зовнішності, підсвідомо намагаючись таким чином це своє бажання показати оточуючим.

Наступний тип жінок – перфекціоністка. Такі жінки прагнуть до досконалості будь-якої ціною. Вони годинами можуть сидіти перед дзеркалом, проводячи художні неповторні мазки на обличчі, і при цьому не відриваючи погляд від свого відображення. Таких дам психологи називають – жінки-нарциси.

Один і той же макіяж люблять консервативні особистості за своєю натурою. Вони один лише тільки раз для себе підібравши колір тіней і тон губної помади, не мінятимуть їх довгі роки. Вони категорично відкидають будь-які зміни в зовнішності. Їм зовсім неважливо для якої мети необхідно нанести макіяж: піти на світський прийом або на роботу – вони все одно роблять один і той же макіяж. Якщо спробувати їм подарувати більш виразну декоративну косметику, то вони не будуть нею користуватися, тому не потрібно витрачати гроші і час.

Послуги стилістів використовують багато жінок, але найчастіше це любительки змін, раптових сюрпризів і подарунків. Але часом за яскравою зовнішністю ховатися може невпевненість в собі, і саме тому звернення до фахівця такі жінки вважають гарантією того, що тепер-то вони будуть точно мати прекрасний вид. Навіть якщо стиліст свою роботу виконає не надто якісно і зробить якісь помилки, такі дами собі не дозволять засумніватися в його авторитеті і унікальності. Головне – всім відомий стиль і гучне ім'я.

Виділяти очі люблять жінки уважні і наглядові, бажаючі зробити таким чином враження на співрозмовника і довести, що вони вміють вислуховувати людини. Такі дами дійсно розбираються добре в людях, хоч їх особисті переживання та емоції вміло приховані від оточуючих.

Яскраві чуттєві губи – ознака сентиментальності і товариськості. Такі жінки кокетливі, обожнюють милі розмови, причому базікають найохочіше про особисту персони.

Все вище описане не означає, що жінки підбирають свій стиль на все життя. Навпаки, часи змінюються, і їх змінюють люди. Можна почати використовувати косметику або навпаки, відмовитися від неї, також можна змінити стиль макіяжу або взагалі поміняти стиль життя, свою поведінку і навіть характер. Десятки років можуть не змінюватися смаки, а можуть і змінитися по кілька разів за рік – залежить все від життєвого досвіду жінки і від її світовідчуття.

А також мода – ця примхлива і чарівна пані – володіє звичкою без попередження змінюватися, а більшість жінок намагаються керуватися цими змінами. Для того щоб зрозуміти легше, що може собою представляти жінка - несуттєво, зі звичайною зовнішністю або красуня, в зрілому віці або молода, важливо відчути, що позначає її макіяж – таємні порухи душі або прагнення керуватися модою, оскільки людське спілкування стане набагато цікавіше і цікавіше, якщо ми зможемо зрозуміти один одного.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua