Лінія Renovar професійної косметичної марки Jean D'Arcel (Жан Д'Арсель)

Renovar - лінія засобів всесвітньо відомого косметичного бренду Jean D'Arcel. Засоби лінії Renovar спрямовані на корекцію проблем омолодження і регенерації ю шкіри всіх типів.
Всі кошти цієї лінії істотно зменшують глибину мімічних зморшок: «складки зверхників», «зморшки усмішки» і «зморшки гніву».

Завдяки міорелаксуючий впливу на м'язи обличчя, засоби лінії Renovar забезпечують підтягнутий і чіткий овал обличчя і попереджають спонтанне скорочення волокон м'язів. Відновлюють щільність і еластичність деформованої шкіри після вагітності або різкої зміни ваги.

Лінія засобів Renovar має регенеруючу вплив на шкіру після глибинних і серединних пілінгів, пластичних операцій і лазерних шліфовок.

Продукти цієї лінії стимулюють вироблення в шкірі власної гіалуронової кислоти, еластину, колагену і активність фібробластів дерми, що призводить до вирівнювання рельєфу шкіри і оновленню міжклітинної рідини дерми.
Всі кошти лінії Renovar виявляють яскраво виражений ліфтинг-ефект.

Активні компоненти, що входять до складу засобів лінії:

Argireline (Аргірелін) – це з'єднання 6-ти натуральних амінокислот. Аргірелін, також як гексапептид, імітує протеїн, а точніше протеїн SNAP 25. Він значно розслабляє м'язи, а не призводить до її паралічу. Захищає шкіру від одних з головних ознак старіння – «зморшок посмішки». Argireline, на відміну від ботокса, абсолютно безпечний. Він не породжує алергічних реакцій і підходить для будь-яких процедур.

Delinox HL (делінокс) – це потужне поєднання двох активних речовин – ліпофільного і гідрофільного. Володіє миттєвим міорелаксірущім дією (ботоксоподобний ефект). Також делінокс покращує щільність дерми і епідермісу, збільшуючи перетворення колагену 1 і 3 типу, активізує життєві процеси кератиноцитів.

Eyeliss (АЙЛІС) – це комбінація 3-х активних молекул, які покращують дренаж, сприяють зниженню роздратування і пошкодження капілярів. Зменшують слізні мішки і набряклість. Стимулюють розслаблення шкіри і одночасно покращують її еластичність.

Elastonyl (еластоніл) – це фракція протеїнів насіння гарбуза, які особливо добре відновлюють на рівні мікрорельєфу шкіру з розтяжками. Активізує синтез еластину і колагену. Підвищує опірність шкіри, відновлює баланс клітинок сполучної тканини. Формування нових клітин шкіри сприяє корекції зміненого кольору шкіри і зменшення глибини розтяжок.

Lipidure (ліпідуріей) – це біополімер, значно поліпшує водний баланс шкіри. Ідентичний шкірі (біонітічний) активний агент оптимально зволожує шкіру. цей компонент представляє новітній підхід до відновлення структури рогового шару і зволоженню шкіри. Підтримує ефективно оптимальний стан шкіри протягом усього дня.

Marine Filling Spheres (морські сфери) – це крихітні сфери з природного морського колагену. Вони покриваються захисною плівкою, зневоднюються і глибоко проникають в шари шкіри. У шкірі захисна плівка розчиняється, колаген починає контактувати з міжклітинної рідиною, виштовхуючи, таким чином, зморшки зсередини.

Myoxinol (Міоксінол) – це рослинний протеїновий комплекс, придбаний з мальви. Чудово пригнічує механічні причини формування вертикальних і горизонтальних зморшок. Myoxinol проявляє швидкодіючий, а видимі результати спостерігаються вже через 1 годину після використання.

Matryxyl 3000 (Матрикс-3000) – це комбінація матрікіна, відновлює клітинно-мембранний обмін. Matryxyl 3000 впливає, як клітинний переносник.

Sepilift (сепіліфт) – повертає еластичність шкірі і зменшує глибину зморшок. Реструктуризація шкіри домагається за рахунок потрійної дії Sepilift, який шляхом активізації синтезу колагену захищає позаклітинний матрикс. У той же час, Sepilift покращує еластичність і зволоженість шкіри.

Renovage (реновейдж) – захисний і відновлює агент, який позитивно впливає на тривалість життя шкірної тканини і клітин шкіри. при систематичному застосуванні істотно знижує кількість існуючих зморшок, а також активно запобігає утворенню нових. Оптимізується баланс зволоження, поліпшуються бар'єрні функції шкіри, відновлюється її еластичність.

Є кілька причин виникнення зморшок: хронічні захворювання, віковий показник, тривале перебування на вітрі і сонце, зловживання декоративною косметикою і інші. Але однією з найпоширеніших причин появи зморшок є емоції, оскільки будь-який емоційний сплеск, неважливо позитивний або негативний, супроводжується скороченням м'язів обличчя. Причому найчастіше це відбувається мимоволі, і так як ми на протязі життя дуже часто сміємося, буваємо щасливі і відчуваємо гнів, то глибина зморшок з кожним роком збільшується.

Лінію коштів Renovar від Jean D'Arcel рекомендується застосовувати після 20 років. У цю лінію входять такі засоби:

1. Stemcell Ampullen - захисний концентрат, зволожуючий і захищає шкіру від раннього старіння, яке викликане UV-випромінюванням. Має сильну антиоксидантну дію.

2. Hyaluron Pur – Гіалуронова кислота - прекрасний засіб для глибокої і стійкої гідратації шкіри. Відновлює матрикс дерми, підтримує природний баланс вологи.

3. Stemcell Creme – Активно відновлює крем 24 ч, який активізує відновлення клітин, запобігає зневодненню шкіри і розгладжує зморшки.

4. Creme Concentree Anti-Rides Pour Le Visage – Антивіковий крем-концентрат, який є універсальним наповнювачем зморшок.

5. Creme Arcelox Крем проти мімічних зморшок є чудовим нічним і денним відходом. Розслаблює м'язову напругу.

6. Quick Lift Eye Pads – Пачі для підтяжки шкіри навколо очей - це косметичні подушечки, які готові до застосування, інтенсивно зволожують і відновлюють втомлену і напружену шкіру області навколо очей.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua