Вселенська чуттєвість і дихання океану з Dupont Essence Pure Ocean Men


Французька торговельна марка S.T.Dupont приготувала для шанувальників парфумів Essence Pure нову туалетну воду лімітованого випуску 2012 року – S.T. Dupont Essence Pure Ocean. З цим новим чоловічим ароматом Ви для себе откроите яскраві враження. Парфуми S.T. Dupont Essence Pure Ocean створений для чоловіків вільних від умовностей, для тих представників сильної статі, які люблять яскраві враження, живуть в гармонії з природою. Цей аромат черпає енергію з нескінченних запасів природи.

Dupont Essence Pure Ocean – це всесвітня чуттєвість і дихання океану. Це сучасний твір парфумерного мистецтва, яке пробуджує почуття і пристрасть, збуджує мрії і потяг до подорожей в далекі краї. Dupont Essence Pure Ocean викликає бажання зануритися в океан приємною свіжості, він виконує серце силою і енергією.
Dupont Essence Pure Ocean – це унікальний стиль, з'єднання енергії молодості і оптимізму. Девіз парфуму – «Досить працювати, пора у відпустку!»

Верхні освіжаючі нотки цього чудового аромату представлені соковитим лаймом і мандарином, які доповнені акордами ялівцю. А серце натхнені свіжим стартом, воно дарує морські нотки, виконані в бризі полину і бамбукових листя. Базові ноти звучать акордами світлих порід дерева, елегантного ветівера і сірої амбри. така чарівна композиція забезпечує вибух емоцій, як обіцяє її творець Іліас Ерменідіс.

Флакон аромату Dupont Essence Pure Ocean має геометричні лінії і м'які форми, що нагадують нам кристали, які утворені природою. Флакончик має стильну деталь – на кутах нанесено лакове напилення, яке створює матовий ефект. Гладкість і кришталева прозорість ковпачка з плівки Серліни підносять небачені тактильні відчуття, які доповнюють аромат парфумів. Колір туалетної води Dupont Essence Pure Ocean схожий на відтінок океану – бірюзовий. А назва торгової марки S.T. Dupont, яке нанесено на флакончик, схоже на свіжий подих морського бризу, таке ж свіже, як і графіка його виконання.

Яскрава упаковка парфуму Dupont Essence Pure Ocean пробуджує спогади про Блакитній лагуні. Далекий горизонт і незаймані місця, всілякі відтінки голубого океану і блакитного неба ідеально гармоніюють, утворюючи картину обнадійливою свіжості і чистоти.

Dupont Essence Pure Ocean – це новий грандіозний світ, а також обіцянку рідкісних чуттєвих насолод, які пробуджують бажання. Це прохолодна свіжість і чистота океану, який є джерелом життя.

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua