Створюємо манікюр за допомогою скотча


За останній час більшість майстрів по манікюру в своїй роботі стали використовувати нестандартні матеріали домашнього вжитку, які не мають ніякого відношення до косметології. Фантазія майстрів стала безмежною. Одним з предметів, за допомогою якого майстри виконують першокласний дизайн, є скотч.

Такий вид манікюру виник абсолютно недавно в 2011 році, проте він своєю оригінальністю полонив багатьох модниць, які прагнуть оригінально себе проявити. Для створення манікюру за допомогою скотча не потрібні особливі професійні знання і матеріали. Отже, для того, щоб створити манікюр за допомогою скотча, Вам потрібно заздалегідь підготувати такі предмети:

1. Односторонній скотч
Колір скотча не має значення. Він повинен бути середньої або низького ступеня липкості. Є такий скотч, який дуже погано здирається з поверхні нігтя. Тому перед тим як використовувати для манікюру скотч, його необхідно перевірити на одному нігтики, не залишається чи липких слідів після його зняття.

2. Лак для нігтів
Вам знадобиться лак двох кольорів. Тут потрібно пофантазувати – підібрати лаки таких кольорів, які добре поєднуються між собою. Наприклад, срібний і синій, рожевий і фіолетовий, зелений і чорний.

3. Закрепитель лаку
Закрепитель необхідно наносити для захисту манікюру і тривалої шкарпетки.

4. Стрази, блискітки і паєтки
Блискучі елементи можна використовувати за бажанням. Вони додадуть виразності і яскравості манікюру.

Коли Ви підготуєте всі необхідні предмети, то можна приступити до створення манікюру за допомогою скотча. Однак в першу чергу потрібно підготувати свої нігтики – зробити манікюр. В цьому Вам допоможуть манікюрні набори від Zinger або Zauber, оскільки в них входять всі необхідні високоякісні інструменти для манікюру. Підготувавши свої нігтики, Ви можете починати створення новомодного манікюру.

Техніка виконання манікюру за допомогою скотча проста. Спочатку потрібно нанести на нігтики базовий колір лаку. Коли нігті будуть повністю покриті лаком, необхідно гарненько їх висушити. Дуже важливо, щоб шар базового лаку повністю застиг, оскільки від його міцності і залежить манікюр.

Далі потрібно нарізати скотч різноманітними геометричними фігурами, але бажано, щоб ці фігури були з гострими кутами, так їх легше буде видалити пінцетом з нігтя. Підготовлені фігури необхідно наклеїти на ніготь поверх базового шару лаку. Можна наклеїти для абстракції в хаотичному порядку, але також можна рівно по краю нігтьової пластини, в залежності від дизайну.

Далі слід поверх скотча нанести другий шар лаку, але вже іншого кольору. У тих місцях, де немає скотча, нігтики можна прикрасити блискітками або стразами. Після повного висихання потрібно акуратно зняти пінцетом скотч.

В кінці новомодний манікюр необхідно покрити закріплювачем лаку. Тепер Ваш манікюр за допомогою скотча буде повністю готовий.
Іноді можна замість скотча використовувати смужки, які випускаються для французького манікюру, оскільки вони набагато легше знімаються з нігтів.

Манікюр за допомогою скотча виконувати надзвичайно легко, просто необхідно підключати фантазію і правильно поєднувати кольори лаків для нігтів. Не бійтеся експериментів – і Ви будете неповторними!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua