Секрети створення сексуального макіяжу


Головним секретом сексуального макіяжу є не в яскравість і велика кількість фарб, а спосіб піднесення образу. Для його створення можна використовувати саму звичайну декоративну косметику, без мерехтіння і інших візуальних специфічних ефектів, але створений образ знайде неймовірну привабливість.

Основними складовими сексуального макіяжу є губи й очі. Губки повинні обіцяти неймовірну блаженство, а погляд повинен бути тягне, багатообіцяючим, загадковим і чарівним. Техніка нанесення макіяжу вибирається в залежності від обставин і одягу.

Відверта сексуальність часто асоціюється з образом прославленої Мерилін Монро – червона губна помада, стрілки на очах, чіткі брови. Спробуйте і самі поекспериментувати з таким чином – брови зробіть трохи вигнутими (це додасть безневинний вираз обличчя), проте має бути бездоганною їх форма. Спочатку подправьте форму, вириваючи зайві волоски, а потім попрацюйте над їх кольором. Якщо Ви володієте темними бровами, то просто нанесіть на них гель для брів для фіксації потрібної форми (наприклад, Brow Tech To Go від Smashbox), а якщо ж світлими – то трошки підфарбуйте їх димчастим олівцем (наприклад, олівцем для брів з пензликом № 130217 від Peggy Sage).

Далі потрібно затонувати шкіру за допомогою тонального крему, маскуючи всі нерівності. Очі необхідно покрити шаром пудри, потім нафарбувати верхню повіку світлими тінями і намалювати акуратні, довгі і тонкі стрілочки за допомогою підводки для очей. Такий прийом допоможе збільшити розріз очей. А в завершенні макіяжу очей слід покрити вії тушшю.

Губки необхідно обвести червоним олівцем, але треба постаратися, щоб лінія вийшла дуже тонкою. Потім слід на губи нанести червону помаду насиченого відтінку, а зверху зволожити губки прозорим блиском. Також для збільшення обсягу губ потрібно зробити над верхньою губою пару штришків темною пудрою. А в кінці необхідно покрити розсипчастою пудрою обличчя.

Одним з сексуальних макіяжів також вважається мейк-ап в східному стилі. Основними відмітними рисами цього стилю є бліді губки і яскраві великі очі, в яких просто хочеться потонути. Східний макіяж завжди притягував увагу, тому він буде доречний ввечері, ніж в денний час, хоча для східних жінок це не має ніякого значення. Очі в східному макіяжі повинні бути мигдалеподібної форми. Вони колись підбивалися сурмою, але в наш час для цього використовують чорний олівець для очей. Стрілки повинні бути подовженими і товстими для створення контрасту з білком очі. для східного макіяжу можна використовувати як матові, так і перламутрові тіні. Але основне перевагу східні жінки віддають перламутру через арабського потягу до всього блискучого. Верхні вії покриваються тушшю в кілька шарів.

Одним з найсексуальніших мейк-апів на всі випадки життя і часи є макіяж Smoky eyes. Для створення такого макіяжу, для додання погляду привабливості, Вам потрібно м'який олівець для очей з спонжем. Спочатку необхідно промальовувати межреснічного простір, а потім провести товсту стрілку по лінії росту вій по краю верхнього і нижнього століття, акуратненько растушевав її. Тільки лише від Вашого бажання залежить те, наскільки інтенсивним буде в кінцевому підсумку ефект «димки». Для створення макіяжу Smoky eyes можна також використовувати тіні такого ж відтінку, що і олівець. Навіть незважаючи на те, що звичні темні smoky eyes вже давно стали класикою і полюбилися багатьом, не бійтеся експериментів з кольором. Використовуйте насичені відтінки олівців, оскільки це виглядає надзвичайно сміливо, модно і по-літньому!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua