Весільний макіяж очей


Більшість візажистів вважають весільний макіяж очей самостійним видом мистецтва. Сьогодні ми представимо Вашій увазі основні секрети майстерності створення весільного косметичного шедевра.

Вдалий макіяж на весілля заснований на чистому, свіжому і сяючому образі нареченої. Таким чином, весільний макіяж очей повинен являти собою золоту середину між вечірнім і денним мейкап. Також такий макіяж повинен поєднувати в собі виразність і легкість. Пам'ятайте, що для якісних фотознімків особливо важлива виразність.

На думку професійних візажистів, весільний макіяж очей повинен мати якомога більш природний вигляд. Намагайтеся не зловживати надмірно яскравими відтінками (синім, зеленим, чорним, фіолетовим), а краще віддайте перевагу тіням бежевого, вершкового, персикового, коричневого, сірого тонів і відтінку слонової кістки.

Основний секрет успішного макіяжу очей на весілля – використання в мейкап трьох відтінків тіней для повік:

1. перламутрового відтінку – в якості основи;
2. світлого – для нанесення під брову;
3. темного – для зовнішнього куточка рухомого століття.

Якщо дотримуватися цього правила, то тоді очі будуть виглядати візуально більше. Також можна нафарбувати світлими тінями внутрішній куточок ока – це додасть погляду лучистости.

А для того щоб підкреслити неперевершений колір очей, потрібно підвести по нижньому століттю олівцем для очей у відповідному тоні. При цьому верхня лінія століття повинна бути підведена теплим відтінком – персиковим або червоно-коричневим.

Щоб тіні для вік не зникали в полудень, слід на повіки нанести пудру або коректор. Вони вберуть надлишки жиру і додадуть шкірі матовість. До речі, якщо ще припудрити і вії, то вони будуть мати більш об'ємний вигляд.

Весільний макіяж очей не виносить рідкої підводки. Її найкраще замінити олівцем або мокрими тінями. Стрілки повинні поступово розширюватися від внутрішнього краєчка ока до зовнішнього і трошки виходити за лінію розрізу очі. Також пам'ятайте, що цю лінію потрібно розтушувати, інакше Ваші очі візуально стануть менше.

Туш для макіяжу очей на весілля повинна обов'язково бути водостійкою. Намагайтеся щоб при фарбуванні вій основний обсяг припав на корені, оскільки надлишок туші на кінчиках вій може надати їм ламкості.

І пам'ятайте, головний секрет чарівного погляду нареченої – зовсім професійний візажист. У щасливої ​​жінки очі не можуть бути некрасивими.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua