Тренд сезону - місячний манікюр


Швидше за все, після закінчення літа про місячному манікюрі знатиме кожна представниця прекрасної статі, як і про місячну ході всесвітньо відомого Майкла Джексона. Але всі знають, що все нове – це добре забуте старе, саме тому заглибимося в історію свіжого тренда цього літнього сезону – місячного манікюру.

Місячний манікюр з'явився ще в далекі 20-ті роки ХХ століття, в той час, коли повністю розкритий лаком нігтик вважався абсолютною вульгарністю і повним несмаком. Тому модниці того часу знайшли вихід з такої ситуації – вони фарбує лише тільки середину нігтьової пластини, залишаючи вільними фарбують лаком місця на кінчику нігтя і біля основи у формі півкола. Власне, так цей манікюр і отримав назву «Місячний» або «Голлівудський френч».

Це своєрідне покриття нігтьової пластини стало знахідкою для актрис і моделей тих часів, які безперервно міняли свої образи і переодягалися, оскільки такий манікюр оригінально і гармонійно виглядає з будь-яким одягом і доречний при будь-яких обставинах.

А в наш час восени 2007 року місячний манікюр був створений для показу Christian Dior – і в підсумку він став коронним манікюром для цього прославленого Будинку моди, виникаючи майже в кожному сезоні. Також досі прихильниками місячного манікюру залишається знімальна команда, що створює образи для героїнь відомого серіалу Mad Man.

Одна з героїнь популярного серіалу «Секс у великому місті» Саманта у другій частині фільму також знімалася з місячним манікюром. Але сама завзята прихильниця місячних нігтів – Діта фон Тіз, яка віддана всіляких відтінків червоного.

Місячний манікюр найкраще виглядає на ногтках мигдалеподібної форми. А що стосується кольору лаку, то це вже повністю залежить тільки від вашого смаку і фантазії. Створюючи такий манікюр можна залишати як фарбують область у кутикули, так і використовувати одночасно кілька кольорів. Особливо виграшно виглядають контрастні поєднання кольорів, наприклад: золотий і яскраво-синій, білий і фіолетовий, чорний і персиковий, а також різноманітні фактури лаку для нігтів – глянсовий і матовий.

Для того щоб насолодитися красою місячного манікюру необхідно дотримуватися такої черговості:

1. Нанесіть на нігті основу під лак і обов'язково дочекайтеся, поки вона повністю висохне.

2. потім потрібно нанести другий шар – лак того кольору, який буде виступати півмісяцем у кутикули.

3. Далі необхідно взяти трафарет півмісяця (наприклад, смужки для звичайного френча) і нанести основний шар лаку, який буде захоплювати велику поверхню нігтьової пластини.

4. І в кінці нанесіть закріплювач лаку.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua