Макіяж для рудоволосих красунь


У макіяжі, також як і в підборі одягу, вельми важливу роль відіграє колір волосся. Деякі представниці прекрасної статі просто не хочуть розлучатися з таким кольором волосся, а деяким жінкам, які перефарбувалися в рудий, цей колір йде якнайкраще і цілком відповідає їх внутрішньому світовідчуттю. Але кожна рудоволоса жінка задається питанням про те, як правильно створити макіяж під свій колір волосся. Нанесення макіяжу під руде волосся – це, безперечно, непросте завдання, однак, устремління до мети приводить завжди до позитивного результату. Просто прислухайтеся до наших рекомендацій, щоб настільки яскравий сонячний образ був завершеним.

Жінкам, які обдаровані від природи рудим кольором волосся, доводиться стикатися в більшості випадків з проблемою веснянок. Багато красунь намагаються приховати веснянки. Це зробити легко за допомогою коректора, пудри і невеликої кількості тонального кошти з ефектом засмаги. Але також важливо приділяти увагу і кольором шкіри: для надто світлою, практично прозорою шкіри найкраще підійде тональний крем з щільною текстурою відтінку слонової кістки, а для більш темної шкіри краще всього підійде тональний крем бежевого кольору.

Жоден макіяж не обходиться без рум'ян. Для рудоволосих красунь найкраще підходять рум'яна ніжних відтінків: персикового, абрикосового і пісочного. А ось для вечірки рудоволосий бестіям слід наносити бронзові рум'яна, так як вечірній образ повинен бути набагато яскравіше і виразніше. Також вечірній макіяж повинен сяяти, саме тому краще наносити пудру з світловідбиваючими частинками. І пам'ятайте, що рум'яна слід наносити не як-небудь, а з урахуванням форми Вашого обличчя.

Створюючи макіяж під руде волосся потрібно пам'ятати, що макіяж очей не повинні бути надто насиченим, оскільки образ вже і так досить яскравий через колір волосся. Підбираючи тіні для повік віддавайте перевагу теплим відтінкам коричневої палітри або холодним світлим тонам.

Не секрет і те, що рудоволосий жінкам дуже підходить зелений колір тіней. Тому використовуйте цю перевагу – підбирайте тіні всіх відтінків зеленого: від найсвітліших і до малахітових. Створюючи вечірній макіяж очі можна виділити за допомогою тіней відтінку мокрого асфальту.

Для макіяжу губ потрібно звертати увагу на те, як фарбують очі: чим насиченішим нафарбовані очі, тим менше потрібно робити акцент на губах. Красуням з рудим волоссям прекрасно підходять рожеві й золотаві блиски для губ. У тому випадку, якщо Вам подобається наносити більш яскраві тони губної помади (бордовий, вишневий та інші), то тоді макіяж очей потрібно створювати дуже помірним і ні в жодному разі не використовувати яскраві кольори тіней, замість них найкраще намалювати стрілки за допомогою підводки для очей.

При створенні макіяжу для рудоволосих красунь потрібно пам'ятати про деякі обмеження:

1. Не слід затьмарювати макіяж фіолетовими і чорними тінями, оскільки такі тіні тільки гасять красу макіяжу.

2. Не використовуйте чорну туш. Найкращими варіантами для рудоволосих є туш темно-коричневого або темно-синього кольору. Темно-коричнева туш підійде при нанесенні коричневої палітри тіней, а темно-синя – ідеальна для макіяжу зеленими тінями. В обох варіантах погляд буде поєднуватися гармонійно і з косметикою, і з кольором волосся.

Дотримуйтеся наших рекомендацій – і Ви будете насолоджуватися чудовим і милим чином, а також приносити насолоду оточуючим.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua