Стемпинг Нейл-Арт. Як його робити?


На сьогоднішній день дизайну нігтів жінки приділяють багато уваги. Що тільки не роблять представниці прекрасної статі для того, щоб зробити свої нігтики красивими: наносять всілякі малюнки, прикрашають паєтками і стразами. Найчастіше для створення прекрасного манікюру жінки звертаються до майстра в салоні. Однак з'явився такий спосіб нігтьового дизайну як нейл-стемпинг, за допомогою якого можна зробити свої нігті чудовими в домашніх умовах. цей спосіб створення манікюру надасть Вам можливість відчути себе дизайнером, а також допоможе заощадити час і кошти.

Нейл-стемпинг або стемпинг Нейл-Арт (Stamping Nail Art) – це один з видів прикраси нігтів, роблячи який зовсім необов'язково бути професійним майстром в манікюрному мистецтві. З таким видом манікюру впоратися може навіть новачок. Для цього потрібно тільки лише придбати готовий набір для стемпинг Нейл-Арта. У набір входять:

        
  • Лаки для нігтів (фарби);
  •     
  • Скребок, який призначений для видалення зайвої фарби;
  •     
  • Гумовий штамп – призначений для нанесення малюнка на нігтьову пластину;
  •     
  • Металевий диск (шаблон) з вигравіруваними малюнками.

Для створення манікюру за допомогою нейл-стемпінга Вам знадобиться всього лише кілька тренувань, після цього Ви зможете за дуже короткий час привести в ідеальний стан свої нігті.

Створити самостійно малюнок на нігтях дуже складно, оскільки потрібно малювати як лівої, так і правою рукою. Нейл-стемпинг значно спрощує роботу, тому що малюнок наноситься на нігті за допомогою гумового штампа. В першу чергу потрібно покрити нігті основою під лак, а потім кольоровим лаком-основою, і дати гарненько висохнути. Далі необхідно взяти з набору шаблон з малюнком, який Ви хочете створити. Потім нанесіть на штамп фарбу, яка призначені для стемпінга. Ця фарба являє собою той же лак для нігтів, але лише гущі по консистенції. Після цього за допомогою спеціального скребка видаліть надлишки фарби з шаблону. Далі притисніть гумовий штамп до малюнка на шаблоні для того, щоб на ньому відтиснулась фарба, а потім вже притискуєте його до нігтьової пластини. Виконайте те ж саме на всіх нігтях.

Для того щоб малюнки на нігтях трималися якомога довше, потрібно нігті покрити зверху закрепителем або безбарвним лаком, але дуже акуратно. Слід проводити закрепителем по одному місця лише один раз, щоб не змазати малюнок.

Створювати манікюр за допомогою нейл-стемпінга дуже легко. З цим впорається будь-яка дівчина. У цьому процесі найважливіше не поспішати, тоді вийде все акуратно. Також надзвичайно важливо пам'ятати про те, що всі дії необхідно робити дуже швидко поки не підсох лак, в іншому разі не вийде змішування лаків. Ще дуже важливо правильно вибрати кольори лаків для нігтів, вони повинні бути контрастними і насиченими. також потрібно щоб лак для нігтів не була швидковисихаючим.

Оволодівши стемпинг Нейл-Артом Ви зможете з найменшими витратами часу створити чудовий манікюр. Але нігті будуть мати ідеальний вигляд тільки лише в тому випадку, якщо Ви будете правильно доглядати за Вашими нігтями і руками.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua