Як зробити манікюр своєї маленької донечки


За Останнім часом великої популярності набув дитячий манікюр. Салони краси стали включати в свій перелік послуг манікюр для малесеньких модниць, оскільки через кілька дитина може стати постійним клієнтом. Нічого поганого немає в тому, щоб з раннього віку привчати дітей піклуватися про своїх нігтики.

Дитячий манікюр особливо корисний для тих крихт, які обожнюють гризти свої нігтики - їм буде шкода зіпсувати красивий узорчік, якому заздрять подружки. Тому зробити своїй маленькій дівчинці манікюр буде навіть корисно. Перетворіть її пальчики в казкові чудові пальчики принцеси.

В першу чергу створіть будинку атмосферу салону. Це потрібно для того, щоб для Вашої крихітки набридла обов'язок перетворилася в задоволення. Придбайте своїй донечці її власні манікюрні інструменти: ножиці, щипчики і пилку, які буде використовувати тільки вона. Рекомендуємо купувати для дитини тільки високоякісні інструменти від всесвітньо відомих брендів Zinger, Zauber або Viper.

Перед манікюром обов'язково протріть інструменти спиртом. Далі необхідно обов'язково обробити антисептиком ручки дитини і свої руки. Після цього підпиляєте нігтьові дитинку. Ні в якому разі не використовуйте металеву пилочку, оскільки дитячим нігтиками можна заподіяти шкоду - користуйтеся скляній пилкою. Придбайте одну з найпрекрасніших скляних пілочок від Zinger з ручним розписом і стразами. Якщо доня не любить неприємних вібрацій від пилочки, то відросло кінчики нігтів видаліть щипчиками, але ні в якому разі не дощенту! Потім необхідно очистити поверхню під нігтиками. Ніколи малятку не обрізайте кутикулу, оскільки у дітей надзвичайно ніжна шкірка. Для цього можете застосувати спеціальне масло для кутикули. Задирки слід акуратно зрізати кусачками.

Після того як нігтики будуть приведені в порядок, обов'язково змастіть ручки і нігтики малятка живильним кремом і зробіть масаж – це дуже люблять всі дітки. Після масажу зніміть крем 70% спиртом.

Тепер можна створювати красиві малюнки. В першу чергу нанесіть на нігтьові основу під лак. Далі нанести безбарвний лак або лак пастельних ніжних відтінків – це в тому випадку якщо Ви хочете зробити звичайний манікюр. Але, якщо ж Ви створюєте манікюр своєї маленької принцеси в переддень іменин чи якогось іншого свята, то тоді все залежить від Вашої фантазії і фантазії Вашої малятка.

На декоративний лак можна приклеїти переливається всіма кольорами веселки блискучі камінці, блискітки або пір'ячко. Також можна різні відтінки лаку на кожен нігтик. Але можна взяти і звичайну зубочистку і створити з її допомогою на нігтики різноманітні малюночки: сердечка, квіточки, зірочки, хвилі, сонечко, мультяшних героїв … Колір лаку намагайтеся підбирати з урахуванням свята, вбрання і образу, в якому постане Ваша маленька принцеса. У створенні незвичайних малюночків Вам допоможуть якісні лаки від OPI (США), Peggy Sage (Франція) і Masters Colors (Франція). Правда Вам доведеться трошки призвичаїтися управлятися з мініатюрними ноготочки.

Ми впевнені, що після такого салону краси в домашніх умовах, Ваша донечка буде постійно ретельно доглядати за своїми ноготочки і, можливо, навіть самостійно робити манікюр. Але пам'ятайте, що надихати маленьку модницю буде приклад мами - доглянутою, молодий, з красивими нігтиками. Тому не забувайте і собі робити манікюр!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua