Ієрогліфи на нігтях


Східна тематика завжди була дуже популярною, а в наш час вона стала набирати нових обертів. Сьогодні навіть в дизайні манікюру почали використовувати загадкові ієрогліфи і символи. Якщо правильно підібрати ієрогліф, то можна підняти собі настрій і навіть благотворно вплинути на свій характер. Давайте ж розберемося, що означають різноманітні знаки на нігтях.

Безсумнівно, кожному з нас буде цікаво познайомитися з новою незвичною досі картиною світу. Таке знайомство може стати не тільки приємним забавою, але також допоможе розширити свій кругозір.

Фен-Шуй («візерунок вітру і води») – це багатовікова китайська наука, яка вивчає гармонізацію життя людини і простору, яке його оточує. В основі Фен-Шуй лежить філософія І-Цзін – Книги Змін, яка послужила основою майже всієї медицини Китаю, а також астрології, різноманітних видів бойових мистецтв і оздоровчих гімнастики. метою цієї науки є створення навколо людини таких умов, які нададуть можливість потокам енергій успіху і достатку безперешкодно проникати в його життя. Якраз таким чином домогтися можна успіху в сімейному житті і бізнесі, поліпшити добробут і здоров'я, а також захистити себе від негативного впливу навколишнього середовища.

Фен-Шуй не є абстрактною філософією. Фен-Шуй щільно взаємодіє з іншими системами знань і науками, такими як архітектура, астрологія, психологія, будівельна біологія, соціологія, медицина, колористика і наука про символах.

Майже в кожній культурі світу можна знайти аналоги Фен-Шуй. Але до нашого часу повністю дійшла якраз китайська система. Розглянемо більш докладно ієрогліфи.

Ієрогліф – це не простий малюнок, це ієрогліфічне письмо, яке дає можливість передати конкретне і абстрактне значення знака. Крім смислового значення, символи несуть також і енергетичний заряд. Але цей заряд може бути як позитивним, так і негативним. В основному все залежить від точного значення ієрогліфа. Безперечно, важливо також і естетичне сприйняття ієрогліфа, який несе позитивний заряд, оскільки тільки те, що по-справжньому подобається, зробить сприятливий ефект.

При підборі ієрогліфа постарайтеся довіритися своїм відчуттям, прислухайтеся до емоцій і почуттів, які виникають при вигляді знака або тоді, коли Ви читаєте анотацію. Можливо, цей ієрогліф є саме тим, що Вам необхідно, але з якоїсь причини донині залишалося невисловленим. Для того щоб домогтися бажаного ефекту, потрібно в першу чергу повірити в те, що ієрогліф або символ принесуть успіх і удачу. Також слід щиро приймати і почитати стародавні традиції і поважати культурну спадщину світу.

Перед нанесенням на нігті ієрогліфа або символу, уважно ознайомтеся з значенням вподобаного Вам малюнка.

1. Фен-шуй – це один з найпопулярніших китайських ієрогліфів. Він приносить удачу і щастя в бізнесі і сімейному житті.
2. Ангел – помічник, охоронець і радник. Такий символ підійде як дітям, так і дорослим, які потребують опіки та захисту.
3. Зростання і Доля – ці ієрогліфи сприяють фізичному, духовному, кар'єрному і професійному зростанню. Вони чудово допомагають розвивати бізнес. Ці ієрогліфи змушують вірити в свої сили і в себе, а також стати творцем власного щастя.
4. Гірська вода – це зображення допомагає надходити фінансового прибутку, зберігає власність і протегує транспорту. Дизайн нігтів з таким ієрогліфом чудово підійде бізнес-леді.
5. Доброта – розвиває безкорисливість, співчуття, чуйність, уміння прощати і не завдавати зла.
6. Удача – це ієрогліф, який принесе удачу у всіх починаннях, а також успіх у справах.
7. Любов – допомагає знайти довгострокове і міцне почуття.

8. Щастя – цей ієрогліф допоможе відшукати свою «птаха щастя».
9. Мати – цей ієрогліф буде нагадувати про материнську любов, турботу, ніжність і ласку. люди, які носять такий символ, будуть завжди пам'ятати і любити свою матір.
10. Повний – ієрогліф, який сприяє тому, щоб будинок завжди залишався повною чашею. Він допомагає тому, щоб все і завжди вистачало – і здоров'я, і ​​сил, і любові, і щастя, і грошей.
11. Розум – це ієрогліф, який додасть відчуття стійкості, а також впевненості в завтрашньому дні.
12. Червона квітка – він служить на Сході зразком природної краси і молодості.
13. Бамбук – це символ довголіття, здоров'я, духовної стійкості і щастя.
14. Весна та Гармонія – ієрогліфи, які символізують радість, любов, оновлення життя і свіжі сили. Ці ієрогліфи допоможуть знайти гармонію з навколишнім світом і з самим собою, вдома і на роботі. Такі ієрогліфи підтримують творчі натури.

Потужна енергія, яка прихована в стриманою вишуканості ієрогліфів, стане справжнім оберегом. Такий загадковий дизайн нігтів Ви зможете створити за допомогою лаків для нігтів від OPI (США), Peggy Sage (Франція) або Masters Colors (Франція).

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua