Макіяж для синіх очей


Чисті, як небесна гладь, або таємничі, що нагадують морські хвилі, сині очі завжди дивовижні і привабливі. Фахівці рекомендують під такий колір очей підбирати макіяж під тон шкіри і колір волосся. Також необхідно брати до уваги мета макіяжу, оскільки вечірній і повсякденний варіанти досить різні.

Блондинкам з синіми очима найкраще робити макіяж досить щирий і ніжний, щоб він був не кричущим і не викликає. Тон особі необхідно надавати тональним засобом жовтувато-рожевого або біло-рожевого відтінку. Особа білявою жінки прекрасно освіжать рум'яна ніжно-рожевого або бежевого тону.

Що стосується тіней для очей, то блондинкам найкраще віддавати перевагу світло-бузковий, сріблясто-сірим відтінкам. Також ідеально підкреслять погляд темні тони тіней: фіолетовий, ліловий, бірюзовий. Вечірній макіяж для синіх очей бездоганно відкоригує олівець для очей бронзового і сливового відтінків.

Блондинкам з синіми очима потрібно з обережністю поставитися до зелених і жовтим відтінкам тіней, оскільки вони можуть зробити блідим особа і маловиразним погляд. Туш для вій найкраще підбирати в тон очей – синю. Але можна також використовувати сіру і коричневу туш. Губну помаду рекомендуємо підбирати не надто яскраву: для денного макіяжу – світлі відтінки рожевого кольору, а для вечірнього – коралові.

Шатенкам в першу чергу слід звернути увагу на тональний  засіб для особи – найкраще, якщо воно буде світло-бежевого або тілесно-рожевого відтінку. Шатенкам з синіми очима необхідно підбирати рум'яна жовто-рожевих і персикових відтінків.

Дівчатам-шатенкам підійдуть тіні для повік коричневих відтінків з їх всілякими півтонами і варіантами – це тіні палітри від світло-пісочного до шоколадних відтінків. Для вечірнього неймовірно інтригуючого макіяжу синьоокий шатенкам найкраще використовувати тіні бронзового, смарагдового, а особливо бордового відтінків.

Рудоволосим дівчатам з синіми очима рекомендуємо використовувати тіні сірого та синього кольору. Також таким красуням чудово піде підводка олівцем винного кольору, але особливо красиво виглядатиме лінія шоколадного відтінку – це зробить погляд зачаровує. А вії найкраще підкреслити тушшю темно-сірого або коричневого кольору. під руде волосся чудово підійдуть помади або блиски для губ природних відтінків.

Дівчатам-брюнеткам з синіми очима як не можна до речі ідеально підійдуть чорні стрілки, що додають погляду привабливості. Їх можна намалювати за допомогою рідкої підводки для очей. Пекучим і пристрасним брюнеткам з синіми очима при виборі туші для вій найкраще зупинити свій вибір на чорному кольорі, оскільки він буде добре поєднуватися з прекрасним кольором волосся. Таким дівчатам слід використовувати тіні сірого, блакитного і темно-синього кольорів.

Брюнеткам краще всього використовувати губну помаду світло-рожевого відтінку. Рум'яна радимо підбирати по своєму тону. Не варто використовувати пудру жовтого відтінку – краще підберіть рожевий відтінок пудри.

Як стверджують фахівці, лавандовий тон тіней для повік підійде всім власницям синіх очей. Тому цей колір повинен обов'язково бути в косметичці синьоокий дівчата.

Також всім красуням з синіми очима можна створювати макіяж Smoky Eyes, оскільки він може надати якусь сексуальність, а також стиль образу. Але цей макіяж не рекомендують використовувати як денний, оскільки в денний час він буде мати занадто зухвалий вигляд.

Постарайтеся не використовувати сині і блакитні тіні, оскільки вони не дуже красиво виглядають в макіяжі для синіх очей. Такі тіні зливаються з синіми очима і надають їм неприродний вигляд.

Також не всім синьоокий дівчатам підходять тіні для повік золотого кольору. Їх потрібно підбирати, орієнтуючись на тон шкіри обличчя, ніж вона смуглее, то тим краще виглядають тіні золотого кольору. Бледнокожей дівчатам краще користуватися сріблястими квітами тіней.

Сподіваємося, що наші рекомендації допоможуть Вам створити ідеальний макіяж для синіх очей орієнтуючись на колір волосся. Ми бажаємо Вам бездоганно підкреслити чарівність очей, їх вишуканість, чарівність і глибину погляду. Правильно підібраний макіяж додасть Вам сяйва, наче зірці.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua