Рекомендації щодо усунення жовтизни нігтів


Справжньою окрасою жінки є доглянуті, красиві руки. Проте, дуже часто їх псують всілякі проблеми з нігтями! Одна з таких проблем – це жовті нігті. Такі нігті виглядають нездорово і некрасиво, тому таку проблему необхідно вирішувати при перших же її проявах. Жовті нігті не завжди свідчать про захворювання, трапляється і так, що до появи такої неприємності веде неправильний догляд.

Тривале використання лаків для нігтів без пауз призводить до видозміни кольору нігтів, вони стають слабкими, ламкими і деформуються. Дуже часто до складу лаків для нігтів входить формальдегід, негативно впливає на стан і структуру нігтьових пластин. Тому підбирайте лаки для нігтів від перевірених брендів, таких як OPI, Masters Colors або Paggy Sage, а також періодично давайте своїм нігтям «відпочити» для того, щоб вони «подихали» і наситилися киснем.

Також періодично необхідно використовувати спеціальну пилку для шліфування нігтів – це нігтям не дасть пожовтіти. Намагайтеся ходити з нафарбованими нігтями не більш одного тижня, потім робіть перерву на кілька днів, протягом яких необхідно живити нігтики ефірними маслами (наприклад, високоефективними ефірними маслами від іспанської косметичної компанії Anubis) і жирним кремом (наприклад, одним з поживних кремів від всесвітньо відомих торгових марок, які збагачені вітамінами, мінералами, рослинними екстрактами і маслами – Barrier Hand Cream від Gli Elementil (Італія), Dermud Intensive Nourishing Hand Cream від Ahava (Ізраїль) або Fruit Emotions Hand Cream від Greenland (Нідерланди)).

На колір нігтів також дуже часто впливає використання рідини для зняття лаку з ацетоном. При жовтизни нігтів постарайтеся користуватися рідиною для зняття лаку без ацетону з доглядають компонентами. Рекомендуємо такі кошти:

1. Non-Acetone Polish Remover від OPI (США) – Рідина для зняття лаку без ацетону з екстрактом алое.
2. Dissolvant Rapide Vente від Masters Colors (Франція) – Професійна рідина для зняття лаку без ацетону з вітамінами Е і F, гліцерином.
3. М'який розчинник від Peggy Sage (Франція) – Рідина для зняття лаку без ацетону з протеїнами шовку.

Причиною появи жовтизни нігтів може бути і недотримання технологій манікюру. Жовтизна з'являється при нанесенні лаку прямо на нігтьову пластину. за технології потрібно спочатку нанести основу під лак, а вже потім сам лак для нігтів. Тому для запобігання виникнення жовтизни нігтів не забувайте попередньо наносити основу.

Швидким способом приведення нігтів в доглянутий вигляд є їх відбілювання. Існують професійні косметичні засоби, які призначені для відбілювання нігтьових пластин. Ці засоби містять спеціальні пігменти, які приховують жовтизну і дають можливість рукам мати привабливий і доглянутий вигляд. Але такі кошти тільки на деякий час вирішують проблему жовтизни.

Ще однією причиною жовтизни нігтів можуть бути нігтьові грибки. Ці грибки виробляють пігмент, що надає нігтьовим пластин жовтий і коричневий колір. Якщо протиприродний відтінок нігтьових пластин супроводжується неприємним запахом і лущенням, то тоді Вам необхідно усувати збудників грибкової хвороби. Якщо у Вас нігті уражені грибком, то змащуйте їх ефірним маслом чайного дерева (наприклад, Tea Tree Oil від Anubis) і використовуйте Сироватку від грибка FungusFix від OPI – вона має унікальну формулу з природного сіркою, яка здатна повністю прибрати грибок за 2-3 тижні. Сироватка для нігтів від OPI з натуральними компонентами – це клінічно перевірений професійне косметичний засіб, призначений для боротьби із захворюваннями нігтів.

пожовтіння нігтів також може бути ознакою інших хвороб. нігтьові пластини набувають жовтого відтінку при ураженні печінки, при захворюваннях легенів, діабет, захворювання імунної системи. На стані нігтів також може відбитися тривалий прийом антибіотиків.

Якщо Ви правильно визначите причину жовтизни нігтів і знайдете правильний підхід до усунення проблеми, то тоді Ваші нігтики стануть ідеальними в дуже короткі терміни.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua