Секрети індійського макіяжу


Яскраві і проникливі індійські кінофільми будуть завжди, по-видимому, відгукуватися в серцях мільйонів прихильниць, а чуттєві та романтичні образи індіанок – підштовхувати візажистів на новітні креативні експерименти. Макіяж в індійському стилі – це не той макіяж, який можна робити кожен день. Це макіяж, який в певних умовах, безперечно, додасть вигляду вишуканий шарм. Індійський макіяж найчастіше роблять молоді дівчата для того, щоб блиснути на святковій вечірці, а часом для того, щоб здивувати на романтичному побаченні свого коханого.

Основне правило індійського макіяжу – це акценти на губи і на брови, але очі при цьому також повинні бути  досить виразними, оскільки їх слід обводити суцільною лінією по контуру очі чорної підведенням. Стрілки мають настільки витончений вид, що вони не «затінюють» основних акцентів, а навпаки лише гармонійно їх доповнюють.

Майже всі індіанки володіють смаглявою шкірою, і тому таку особливість необхідно враховувати при створенні індійського макіяжу. Блідим і белокожім красуням, які бажають на деякий час стати важкими індійськими принцесами, слід звернути свою увагу на спеціальні засоби для автозасмаги, оскільки з їх допомогою можна досить просто і легко надати необхідний відтінок шкірі. Рекомендуємо використовувати кошти для автозагара від всесвітньо відомих торгових марок, таких як Australian Gold (США), Caudalie (Франція), Declare (Швейцарія), Peggy Sage (Франція).

Також для того щоб домогтися золотистого відтінку особи можна використовувати тональний крем, а також пудру кольору засмаги.

В індійському макіяжі брови завжди мають добре промальовані, чітку форму. Для оформлення брів абсолютно не підійдуть олівці коричневих і нейтральних сірих тонів. Для промальовування брів при створення індійського мейк-апу необхідно використовувати олівці для брів тільки чорного кольору. Наприклад, спробуйте олівець для брів Sourcil Precision №01 (Black) від Bourjois або олівець для брів Sourcils Poudre №093 (Black) від Christian Dior.

Тіні в індійському макіяжі також необхідні, але тільки в дуже обмеженій кількості. Для такого мейк-апу використовують яскраві насичені і жирні по консистенції тіні. Індіанки відтінок тіней підбирають під колір своїх очей і сарі. Традиційні кольори тіней – бронзові і теракотові. Для макіяжу в індійському стилі чудово підійдуть Крем-тіні для повік Дует від Peggy Sage, насичений колір яких протримається цілий день, роблячи погляд чарівним і чарівним. також підкреслити очі можна за допомогою рідких тіней для повік з кремово-пудрених формулою Bed Head After Party Eyeshadow - Playful від Tigi.

Повіки потрібно обвести чорним підведенням таким чином, щоб вона проходила безперервним контуром навколо ока. Створити ідеальну лінію Вам допоможе підводка для очей Limitless Waterproof Liquid Liner Pen – Black від Smashbox. Вії при створенні індійського макіяжу покривають чорною густою тушшю. Краще використовувати туш, яка буде подовжувати вії, і при цьому надавати їм додатковий обсяг. Рекомендуємо використовувати такі туші:

1. Lash Queen Mascara Feline Extravaganza від Helena Rubinstein – туш, яка збагачена ультра-чорними пігментами, що створюють ефект довгих розкішних вій.

2. Bionic Mascara - Black від Smashbox – туш має унікальну іонну технологію для створення густих і довгих розкішних вій. Робить вії міцніше, здоровіше, надає їм блиск. Після першого ж нанесення можна побачити унікальний ефект.

3. DiorShow Extase №090 від Christian Dior – чудово збільшує обсяг вій, підкручуючи і подовжуючи їх.

4. Le 2 De Guerlain Mascara №10 (Noir) від Guerlain – туш з 2 пензликами є ексклюзивною розробкою для створення ідеального макіяжу.

А що стосується губ, то у індіанок вони завжди мають яскравий і чуттєвий вид, але ні в якому разі не різкий і не химерний. Тому на губи не варто наносити контури. А от експериментувати з перламутровою губною помадою і всілякими блисками для губ навіть необхідно, оскільки губи в індійському мейк-апі просто зобов'язані виглядати об'ємно і соковито.

Індійський макіяж просто неможливо уявити без бінді – це спеціального прикраса, яке розташовують посередині чола, трохи вище перенісся. Бінді має форму довгастої або круглої точки. Кругле бінді в основному носять жінки, які мають широкий лоб, а довгасте – невеликий.

Сучасні правила вимагають, щоб бінді обов'язково гармоніювало за кольором з аксесуарами або нарядом. Бінді промальовувати можна за допомогою олівця для очей або олівця для губ .

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua