Японський макіяж


Однією з найбільш привабливих рис жінок Японії є світла порцелянова шкіра, яка сьогодні також як і століття тому вважається головною прикрасою японок. На тлі білої шкіри особливо помітними здаються великі, виразні очі і чуттєві, яскраві губи. Власне ці три особливих складових є основою японського макіяжу.

Японський макіяж доречний не тільки для креативної фотосесії або костюмованої вечірки. Застосувавши основні техніки створення макіяжу в японському стилі, можна створити істинно вражаючий, незабутній і таємничий образ, хоч будь то образ японської гейші або невинною, скромною героїні японських сказань.

Основа японського макіяжу – це, звичайно ж, бездоганний рівний і світлий тон особи, який нагадує фарфор. Щоб надати шкірі фарфоровий відтінок, слід приділити особливу увагу підбору основи для макіяжу, в якості якої найкраще підійде тональний крем з не щільною легкою текстурою. Рекомендуємо для макіяжу в японскеом стилі використовувати такі тональні креми:

1. High Definition Healthy FX Foundation SPF 15 - Fair F0 від Smashbox (США) - легка тональна основа, яка надає шкірі бездоганний вигляд . Її можна наносити в кілька шарів. Вона містить вітамін С і кукурудзяний цукор. Легка тональна основа від Smashbox з невагомою текстурою забезпечує чудову стійке покриття.

2. Bed Head Glamma Liquid Make-Up - Porcelain від Tigi (Англія) – тональний крем, заснований на мінералах і вітамінах А і Е. Цей тональний крем наноситься легко, зволожуючи шкіру і надаючи їй глянсовий вид.

3. Diorskin Airflash №300 (Medium Beige) від Christian Dior (Франція) – тональний крем в спреї, який залишаючись прозорим чудово замасковуватися недосконалості шкіри обличчя, вирівнює її колір, усуває жирний блиск, робить шкіру оксамитовою і м'якою. Має приємну ультра-тонку текстуру. Крем легко і м'яко обволікає невидимою вуаллю особа, надаючи виняткову красу.

Далі при створенні макіяжу в японському стилі необхідно на тональний крем нанести легку пудру світлого відтінку. Тональний крем і пудру потрібно вибирати на 1-2 відтінки світліше, ніж природний тон шкіри. Більш світлий тон тонального крему наблизить колір Вашої шкіри до «фарфоровому», але такий тон шкіри буде матиме неприродний вигляд. Однак якщо Вам потрібно зробити театральний макіяж, то цього правила можна не дотримуватися – тоді можна вибирати максимально світлі тони тонального крему і пудри.

Макіяж очей є другим важливим етапом створення японського макіяжу. Для максимальної схожості з японками потрібно зробити ефект розпірних очей. Щоб створити такий ефект, необхідно змінити форму очей за допомогою підводки для очей або олівця для очей. Так як використання тіней для повік при створенні макіяжу в японському стилі мінімально, то особливу увагу потрібно приділити саме олівця або лайнеру, які повинні бути тільки чорного кольори. Тіні для повік в японському мейк-апі можна наносити тільки на зовнішній кут верхньої повіки або зовсім не використовувати.

Очам легку косоокості додасть товста стрілка, намальована рідким лайнером на верхньому столітті. Але стрілка повинна трохи виступати за зовнішній кут очі і трохи загинатися вгору, що відразу додасть очам східний розріз і зробить очі трохи вже й довше, а погляд – загадковим і таємничим.

Особливу увагу потрібно приділити брів. Брови в японському макіяжі повинні виглядати ідеально рівно і тонко. Ідеальною формою для брів в Японії є форма півмісяця – бездоганно рівний півколо. Якщо природа обдарувала Вас світлими бровами, то Ви можете підкреслити їх темним олівцем для брів.

В японському макіяжі туш для вій не використовується зовсім. Вся основна роль по створенню спокусливого, глибокого і виразного макіяжу лягає на підводку для очей.

Часом при створенні японського макіяжу використовують червоні тіні, які наносять на зовнішній кут ока і середню область століття. Інтенсивний червоний відтінок мають Тіні для повік Lumiere № 800430 від Peggy Sage. Вони забезпечують стійкість і абсолютний комфорт.

Макіяж в японському стилі традиційно відрізняється соковитими, яскравими відтінками губної помади. Однак японки не «img width="260" height="260" align="left" src="/uploadfiles/fckeditor/txrju.jpg" alt="" /> експериментують з екстремальними відтінками, в основному вони віддають перевагу традиційній яскраво-червону помаду . Також допускається малиновий або насичений червоний відтінок. При створення японського макіяжу можна використовувати як класичну матову, так і губну помаду з ефектом блиску. За особливою техніці зміни і підкреслення форми губ за допомогою помади можна губам надати форму бантика.

Завершальним штрихом при створенні японського макіяжу є рум'яна. Для створення образу привабливою японки найкраще підходять ніжно-рожеві рум'яна, які ідеально поєднуються з ніжною порцелянової шкірою. Навіть дуже світлий колір рум'ян на вибіленою шкірі буде добре видно, тому потрібно приділити особливу увагу підбору підходящого відтінку.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua