Anthology L'Empereur 4 від Dolce & Gabbana (Дольче і Габбана) - аромат для нащадків королів


«Кожне наше творіння містить частинку нас самих. За кожною моделлю стоять історія, ідея, маленька таємниця».

Доменіко Дольче і Стефано Габбана

Італійський Будинок мод Dolce & Gabbana (Дольче і Габбана) в червні 2009 році презентував колекцію Anthology (Антологія), до якої увійшли п'ять ароматів з назвою різних карт Таро: Le Bateleur 1 (Маг), L`Imperatrice 3 (Імператриця), L ’ Amoureaux 6 (Закохані), La Roue de la Fortune 10 (Колесо Фортуни), La Lune 18 (Місяць). Через  кілька місяців до колекції додалася «карта сили» - La Force 11. Далі компанія Dolce & Gabbana в 2011 році доповнила колекцію Anthology двома ароматами - La Temperance 14 (Утримання) і Le Fou 21 (Шут). А в 2012 році колекція розширилася новим чоловічим ароматом L 'Empereur 4 (Імператор).

Аромат L'Empereur 4 від Dolce & Gabbana – піднесений і земної, він нібито витканий з протиріч. Але незважаючи на це, L'Empereur 4 залишається гармонійним і здатний краще, ніж будь-який інший парфум, розповісти про мінливості характеру.

D & G Anthology 4 L 'Empereur – це аромат для нащадків королів. L 'Empereur 4 передає гру контрастів, яка властива величним особам. Володар цього парфуму варто твердо на землі, проте при цьому його думки виходять за межі обивательського погляду. Володар аромату L 'Empereur 4 знає, як втілити мрію в реальність і це робить з дивовижною грацією. Імператор, правитель, король і повелитель всіх стихій і світів. Вся сила лісів, океанів, вогненних вихорів і вітрів відбивається в ароматної деревно-акватичні композиції, яка призначена цього повелителя.

Для того щоб втілити образ правителя, повелителя в парфум L'Empereur 4 парфумери підібрали характерні деревні, цитрусові і пудровие нотки. Ароматна композиція зустрічає дзвінким цитрусовим дуетом лимона і бергамота, які поєднуються з пудровим півтонами ірису. Свіжість також чується в серце аромату: крім водних акордів, тут присутній деревне елегантний півтон Віргінського кедра. Мужність арматного композиції Anthology L'Empereur 4 від Dolce & Gabbana надає п'янкий аромат тютюнового аркуша, а сандал і мускус надають їй багатогранність і глибину.

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua