Лінія Collection Caviar - Ікряна колекція для шкіри обличчя від Jean D'Arcel (Жан ДАрсель)


Сучасний стиль життя приносить нам постійні стреси, перевтома, які залишають сліди на шкірі обличчя. Також Грімне відбиток на шкірі осталяют негативний вплив навколишнього середовища. Для того щоб захистити шкіру від передчасного старіння, зміцнити її і зменшити зморшки, вчені французько-німецької компанії Jean D'Arcel (Жан ДАрсель) в високотехнологічних лабораторіях розробили лінію засобів Collection Caviar, які наповнюють шкіру життєвою силою і надають їй чудовий вигляд.

Collection Caviar – це лінія продуктів стимулюючої дії для догляду за шкірою з ослабленою структурою. У основному зовні це истонченная і слабка шкіра, яка схильна до сухості, в'ялості, провисання і надалі передчасного старінню.

Засоби лінії Collection Caviar засновані на високоактивні комплексі екстракту ікри і морській воді, яка є чудовим джерелом мінералів, мікроелементів і вологи. Засоби ікорному лінії забезпечують інтенсивне зволоження та живлення шкіри завдяки мікроелементів і мінералів. Адже всім давно відомо, що мікроелементи і мінерали є будівельним матеріалом нашого організму, який активізують ензимний процес, який допомагає поліпшити еластичність шкіри обличчя і зруйнувати вільні радикали.

Продукти лінії Collection Caviar характеризуються високим вмістом ліпопротеїнів, білків, фосфопротеинов, вітамінів, пептидів і незамінних жирних кислот. А екстракт червоної ікри підсилює імунну і захисну функції шкіри, а також активізує синтез колагену 1 і 3 типу. Засоби Collection Caviar покращують регенерацію клітин шкіри і зміцнюють епідерміс, проявляють живить, підтягує і розгладжує дію, сприяють усуненню зморшок.

В ексклюзивну лінію Collection Caviar від Jean D'Arcel входять такі засоби:

1. Concentre Revitalisant – відновлює концентрат, активно стимулює відновлення клітин шкіри і оновлення її структури, зміцнюючи і підтягуючи контури особи. Concentre Revitalisant чудово зменшує і розгладжує зморшки. Рекомендується використовувати як профілактичний засіб від раннього старіння шкіри обличчя. Після використання відновлює концентрату Ваша шкіра стане гладкою, пружною і підтягнутою.

2. Masque Vitalisant – відновлює маска, яка оновлює шкіру обличчя всього лише за п'ятнадцять хвилин. Крем-маска має бархатисту текстуру. Маска збагачена зволожуючими і відновлюють інгредієнтами. Masque Vitalisant активно підтягує і зміцнює контури особи. Всі за кілька хвилин Ваша шкіра стане розгладженою, пружною, підтягнутою і наповненою енергією.

3. Gel Beaute des Yeux – гель для шкіри очей надає встановлювати і освіжаючий ефект на ніжну шкіру. Гель збагачений Специальні комплексом, який активізує регенерацію клітин, насичує шкіру вологою. Gel Beaute des Yeux мабуть зменшує набряк верхніх і нижніх повік, зморшки і темні кола навколо очей. Гель чудово заспокоїть напруга шкіри, а також нейтралізує дію вільних радикалів. Гель для шкіри очей від Jean D'Arcel є чудовою основою під макіяж.

4. Creme de Jour – відновлює денний крем розроблений для попередження раннього старіння шкіри обличчя і поновлення її структури. Крем містить інтелектуальний УФ-фільтр, який збільшує захисні функції шкіри. Денний крем від Jean D'Arcel покращує і відновлює структуру шкіри: розгладжується рельєф, підтягуються контури, скорочуються зморшки.

5. Creme de Nuit – відновлює нічний крем попереджає передчасне в'янення шкіри, він оновлює її структуру. Нічний крем від Jean D'Arcel зміцнює, ущільнює відновлює шкіру обличчя. Після використання Creme de Nuit підтягнуться контури особи, розгладиться рельєф шкіри, зменшуватися зморшки.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua