Осінній тип зовнішності і макіяж


Кожна жінка красива і індивідуальна, це знають як самі представниці прекрасної статі, так і чоловіки. Всі ми абсолютно різні і кожна з нас має свою родзинкою. Проте, нас усіх об'єднує таке цікаве поняття як тип зовнішності. За цветотіпу зовнішності можна навіть визначити характер. Якраз тому часом надзвичайно важливо знати до якого власне типу зовнішності Ваше ставлення.

Якщо знати свій тип зовнішності, то можна зрозуміти які кольори підійдуть саме Вам, яку носити одяг, а також можна  зрозуміти які кольори декоративної косметики варто використовувати при створенні макіяжу. У цій статті ми розповімо Вам про жінок з осіннім цветотипом.

Жінці-осені характерні такі особливості в зовнішності:

Волосся – мідного, вогняного, каштанового або коричневого кольору, часто густі і кучеряве.
Очі – зеленого кольору або коньячно-карі, янтарно-карі.
Шкіра – бежевого відтінку або смаглява, з веснянками. Така шкіра в основному після прийому сонячних ванн червоніє, а потім загар переносить хворобливо.

Представницям осіннього кольоротипу найчастіше підходять темні теплі кольори – коричневий, бордовий, чорний помаранчевий і жовто-коричневий. Адже сама осінь розмальована в такі кольори. Тому жінкам осіннього типу зовнішності рекомендується як раз така палітра.

Що ж стосується холодних кольорів, то більшість з них для осені неприйнятні. Використання яскравих або пастельних відтінків порушує гармонію образу і робить зовнішність не настільки привабливою як, наприклад, теплі темні тони.

Для того щоб як найкраще підкреслити свої достоїнства зовнішності і індивідуальність, потрібно правильно використовувати кольори, які в умілих руках можуть стати хорошими інструментами в формуванні чарівного зачаровує образу. Тому необхідно знати правила створення бездоганного макіяжу для жінок осіннього типу зовнішності.

Найчастіше представницям осіннього кольоротипу підходить стриманий макіяж з мінімум фарб, оскільки самі вони від природи прекрасні. потрібно лише тільки злегка підкреслити свою природну красу за допомогою декоративної косметики – і королева краси постане перед Вами.

При створенні макіяжу потрібно уникати холодних кольорів. Наприклад, синій, блакитний і сірий кольори просто неприпустимі в макіяжі. Жінка осіннього кольоротипу виглядає найбільш привабливо, якщо використовує осінні кольори косметичних засобів.

Шкіра

Жінці-осені найкраще підійде тональний крем теплиго персикового, жовто-бежевого відтінків, а також кольору слонової кістки. Така гамма додасть молодості шкірі і освіжить обличчя.

Не потрібно захоплюватися зафарбовуванням природної краси. Так, наприклад, власницям веснянок не слід накладати товстий шар тонального крему для того щоб всі їхні приховати. Шар не повинен міняти колір обличчя – він повинен бути прозорим.

Представницям осіннього типу зовнішності не варто користуватися рожевими відтінками, оскільки вони не відповідає фарбам осені.

Що стосується пудри, то для щоденного макіяжу власницям світлого тону шкіри потрібно використовувати тільки безбарвний прозору пудру, а засмаглим – світло-бежевий відтінок пудри. Для вечірнього макіяжу підійде пудра золотистого відтінку.

Щоб замаскувати на обличчі недоліки краще исспользовать консилер жовтуватого відтінку – він чудово приховає синці під очима.

Не варто користуватися темно-коричневі відтінками, оскільки вони тільки додадуть брутальності, а також приховають природну красу прекрасної жінки-осені.

Жінці осіннього типу підійдуть рум'яна ніжних теплих відтінків, що підкреслюють природність і красу шкіри. Для світлошкірих красунь підійдуть рум'яна лососева-рожевого, абрикосового відтінку, а для засмаглих жінок – золотистого, коралового в світлих тонах і теракотові рум'яна.

Очі

Жінкам осіннього кольоротипу підкреслити очі допоможуть тіні для повік золотого, лілового, смарагдово-зеленого, коричневого, персикового кольорів. Такі відтінки цілком відповідають осінньо і найкраще надають очам виразності.

Жінці-осені олівець для очей підійде фіолетового, зеленого або темно-коричневого кольору. Не рекомендується використовувати блакитний, сірий, сріблястий олівець.

Красу очей чудово підкреслить чорна туш для вій з зеленим або фіолетовим відливом. можна також використовувати туш коричневого кольору. У макіяжі жінки-осені не прийнятна синя туш.

Для того щоб правильно підкреслити красу брів необхідно пам'ятати, що жінці осіннього типу не підходить попелясто-бежевий або чорний колір олівця для брів. Весь макіяж чудово доповнить коричневий і рудий колір олівця.

Губи

Чудовий макіяж допоможе завершити губна помада коралового, оранжево-червоного, мідного, червоного кольору, а також теплих бежевих відтінків, кольору шампанського або інших природних тонів, крім пурпурного, бузкового і рожевого.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua